L’Equip de Govern adjudica les obres de conversió en zona de vianants de la Corredora i de la plaça de Baix

L’Equip de Govern adjudica les obres de conversió en zona de vianants de la Corredora i de la plaça de Baix

L’import ascendeix a 542.700 euros i el termini d’execució és de tres mesos, per la qual cosa es preveu que estiga llesta per a Nadal o, fins i tot, per al pont de la Constitució


La Junta Local també adjudica l’adequació de l’avinguda del Bimil·lenari i de la ronda Nord per un valor de 485.000 euros per a millorar els accessos a la ciutat


 

La Junta de Govern Local ha adjudicat les obres de conversió en zona de vianants de la Corredora i de la plaça de Baix per un valor de 542.700 euros a l’empresa “Aglomerats Els Serrano SAO” amb un termini d’execució de tres mesos, segons ha informat el portaveu del Govern, Héctor Díez.

“Amb aquesta actuació es posa en marxa l’obra més emblemàtica del Pla Centre, que ens ha de portar a un centre comercial obert i per a vianants. Estem convençuts que serà una actuació molt important per a la dinamització de la zona centre i per a la revitalització del teixit comercial. I, a més, estem complint estrictament amb els terminis compromesos amb els i les comerciants”, ha explicat Díez.

La intenció de l’Equip de Govern és començar les obres en les pròximes setmanes per a aconseguir que les persones comerciants tinguen el centre totalment net per a la campanya de Nadal i, probablement, durant el pont de la Constitució.

El portaveu del Govern ha assenyalat que “paral·lelament començaran les obres de Nostra Senyora del Cap, molt importants per al desviament d’autobusos per la part nord; l’actuació del carrer Alfons XII ja es va realitzar durant la legislatura passada i en les pròximes setmanes s’adjudicaran obres de conversió en zona de vianants per valor de mig milió d’euros”.

 

 

Adequació d’accessos a la ciutat

La Junta Local de Govern també ha adjudicat les obres del projecte d’actuació a l’avinguda del Bimil·lenari i a la ronda Nord per 485.000 euros a la mercantil “Involucra SL” amb un termini d’execució de cinc mesos.

“Aquesta és una actuació que persegueix posar en valor l’accés nord al nucli urbà d’Elx. Actualment, l’avinguda del Bimil·lenari i la ronda Nord compten amb rotondes de terra i una mitjana amb palmeres. Amb aquesta actuació pretenem adequar aquesta ronda fins a l’encreuament amb l’EL-20, i consisteix a instal·lar un anell de gespa artificial col·locant les palmeres en la part central de les rotondes. A més, la rotonda principal, que és la de l’encreuament de la ronda Nord amb l’avinguda de la Unesco, tindrà una intervenció molt més singular, amb paviment de colors i alguns elements emblemàtics”, ha explicat el regidor i portaveu.

Per part seua, la mitjana, des del pont del Bimil·lenari fins a la ronda Est, “s’adequarà també retirant algunes palmeres que estan causant problemes en la calçada i se li donarà un tractament amb formigó de colors i gespa artificial. El que persegueix l’Equip de Govern amb aquesta actuació és posar en valor els accessos a Elx, que estiguen ben adequats i mantinguts i que parlen d’una gran ciutat com és la nostra”, ha expressat Héctor Díez.