Les sales de lectura de les Biblioteques Municipals de pedanies tornen a obrir al públic

Les sales de lectura de les Biblioteques Municipals de pedanies tornen a obrir al públic

El pròxim dilluns 3 d’agost s’obrin de nou al públic les sales de lectura de les biblioteques de la Marina, Torrellano i l’Altet. La reobertura es realitzarà amb unes condicions especials per a oferir als usuaris les màximes garanties de seguretat. La normativa especial  redueix els llocs de lectura individuals per a garantir la distància social i l’obligatorietat per als usuaris d’usar la mascareta i desinfectar-se les mans amb gel hidroalcohòlic abans d’entrar en les instal·lacions. A més, hauran de deixar el número de telèfon per a localitzar-los en cas de detectar-se algun focus de Covid-19. Els punts de lectura s’assignaran diàriament per ordre d’arribada fins a esgotar els números disponibles. Els banys estaran tancats.