Les sales de lectura de les biblioteques municipals de Torrellano, l’Altet i la Marina reobrin dilluns 3 d’agost amb totes les mesures higienicosanitàries

Les sales de lectura de les biblioteques municipals de Torrellano, l’Altet i la Marina reobrin dilluns 3 d’agost amb totes les mesures higienicosanitàries

Els llocs de lectura s’assignaran per ordre d’arribada, i la màscara i la utilització de gel desinfectant seran obligatoris dins de les instal·lacions


Dilluns 3 d’agost es procedirà a obrir les biblioteques José Fuentes (Torrellano), Pedro Salinas (l’Altet) i Rafael Navarro (la Marina), com ja fera el passat 24 de juliol la sala de lectura de la Biblioteca Municipal Pere Ibarra, situada en el Complex Cultural Sant Josep. L’obertura es realitzarà amb totes les mesures preventives per a garantir la seguretat de la ciutadania: la necessitat d’emprar les màscares i llavar-se les mans amb gel desinfectant abans d’ingressar en les instal·lacions.

Així mateix, com ja succeeix en la Pere Ibarra, els banys estaran tancats. Els llocs de lectura seran individuals per a assegurar el distanciament interpersonal i es concediran per ordre d’arribada. Els qui s’acosten a aquestes biblioteques també hauran de deixar el seu número de telèfon a fi de ser localitzats en cas de rebrots. I, a més, es recorda que, si un usuari abandona el lloc assignat durant uns minuts, tindrà l’opció de tornar a aquest.

La Regidoria de Cultura, que treballa en la reactivació de la vida cultural il·licitana, està prenent totes les precaucions perquè els il·licitans i les il·licitanes puguen gaudir d’un ampli catàleg d’activitats sense perill per a la seua salut.