L’IES Severo Ochoa ofereix el curs d’especialització en ciberseguretat en entorns de la tecnologia de la informació

L’IES Severo Ochoa ofereix el curs d’especialització en ciberseguretat en entorns de la tecnologia de la informació

La regidora d’Educació, María José Martínez, ha anunciat que s’ha obert el termini d’inscripció per al curs d’especialització en ciberseguretat en entorns de les tecnologies de la informació que s’imparteix a l’IES Severo Ochoa.
La regidora ha recordat que es tracta d’un curs d’especialització d’FP de grau superior en ciberseguretat que permet l’alumnat que ja disposa d’un títol de formació professional ampliar els coneixements i actualitzar-se per a adaptar-se a les necessitats del mercat laboral.
El curs s’inclou en l’FP de grau superior dins de la família professional d’Informàtica i Comunicacions i consta de 720 hores.

Les persones que estiguen interessades a participar podran realitzar la sol·licitud del 20 al 24 de juliol de 2020 en la següent pàgina web:
http://www.ceice.gva.es/es/web/formacion-profesional/admision-alumnado-en-ciclos-formativos

El 28 de juliol es publicaran les llistes provisionals d’admissió i hi haurà un període de reclamació del 28 al 30 de juliol de 2020 mitjançant correu electrònic a ordenaciofp@gva.es.

Es podrà consultar el llistat definitiu el 31 de juliol de 2020 i la matrícula es formalitzarà del 28 al 30 de setembre de 2020.

Podran accedir al curs d’especialització en ciberseguretat en entorns de les tecnologies de la informació és necessari aquelles persones que tinguen algun dels següents títols:

  1. Tècnic Superior en Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa establit pel Reial decret 1629/2009, de 30 d’octubre, pel qual s’estableix el títol de Tècnic Superior en Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa i es fixen els seus ensenyaments mínims.
  2. Tècnic Superior en Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma, establit pel Reial decret 450/2010, de 16 d’abril, pel qual s’estableix el títol de Tècnic Superior en Desenvolupament d’Aplicacions
    Multiplataforma i es fixen els seus ensenyaments mínims.
  3. Tècnic Superior en Desenvolupament d’Aplicacions Web, establit pel Reial decret 686/2010, de 20 de maig, pel qual s’estableix el títol de Tècnic Superior en Desenvolupament d’Aplicacions Web i es fixen els seus ensenyaments mínims.
  4. Tècnic Superior en Sistemes de Telecomunicacions i Informàtics, establit pel Reial decret 883/2011, de 24 de juny, pel qual s’estableix el títol de Tècnic Superior en Sistemes de Telecomunicacions i Informàtics i es fixen els seus ensenyaments mínims.
  5. Tècnic Superior en Manteniment Electrònic, establit pel Reial decret 1578/2011, de 4 de novembre, pel qual s’estableix el Títol de Tècnic Superior en Manteniment Electrònic i es fixen els seus ensenyaments mínims.