Nova reunió entre Ajuntament i AESEC per a avançar en les mesures que ajuden a eixir de la crisi causada pel coronavirus

Nova reunió entre Ajuntament i AESEC per a avançar en les mesures que ajuden a eixir de la crisi causada pel coronavirus

L’alcalde d’Elx, Carlos González, el regidor de Promoció Econòmica, Carles Molina, i el de Comerç, Felip Sànchez, han mantingut una nova reunió amb els i les representants de l’Associació d’Empreses de Serveis d’Elx i Comarca (AESEC) per a continuar avançant en les iniciatives encaminades a afavorir l’eixida de la crisi econòmica derivada de la pandèmia del coronavirus.

La trobada celebrada hui és un més dels que l’Equip de Govern està duent a terme de manera periòdica amb els representants del teixit econòmic de la ciutat i amb els representants de l’hostaleria i restauració amb fi de consensuar noves mesures d’estímul econòmic.

“Des d’aquest Equip de Govern som conscients de la importància que té contribuir a la reactivació econòmica de la ciutat i considerem que la millor manera de fer-ho és des del diàleg i el consens”, ha indicat l’alcalde qui ha afegit que “ja hem posat en marxa importants iniciatives per a ajudar les petites empreses i les persones autònomes cas de les ajudes del Pla Reactiva’t Elx i les ajudes al lloguer les bases del qual estem ultimant. A més, juntament amb AESEC i el col·lectiu Hostaleria Elx hem impulsat una campanya per a generar confiança i animar a la ciutadania a consumir en el comerç de proximitat”.