Un detingut per robatori en diversos vehicles

Un detingut per robatori en diversos vehicles

Una telefonada veïnal va alertar de la presència de l’implicat i de l’ús d’un martell per a forçar els vehicles


Es va sorprendre el detingut amb diversos objectes en una borsa i diverses eines de cert valor ja amagades a la rodalia


El dia 18 de juliol, sobre les 05.20, la Sala d’Operacions de Policia Local va rebre un avís veïnal en el qual s’alertava de la presència d’un home que estava colpejant amb un martell diversos vehicles estacionats al carrer.

En arribar les dotacions de la Brigada Nocturna, van localitzar l’implicat, el qual portava el citat martell a més d’una bossa amb diversos objectes, i van relacionar fins a 13 vehicles afectats. En una inspecció més concreta per l’entorn, els Agents van detectar gran quantitat d’eines, com una radial, un compressor o una caixa d’eines amagades en un punt pròxim. Els actuants van poder comprovar que aquests objectes havien sigut extrets d’un dels vehicles, de la qual cosa van donar compte al seu propietari.

L’home, de 35 anys, va ser detingut i traslladat a dependències policials.