Visitelche impulsa un projecte de comercialització d’“experiències” turístiques

Visitelche impulsa un  projecte de comercialització d’“experiències” turístiques

L’edil de Turisme, Carles Molina, indica que prop de mig centenar d’empreses d’allotjament, restauració, oci i serveis turístics s’han interessat per aquesta iniciativa


El regidor explica que es tracta d’una estratègia multicanal que permetrà realitzar una important labor de comercialització a través de tota la xarxa d’agències de viatges majoristes i minoristes de tot el territori nacional


El regidor de Turisme, Carles Molina, ha presentat aquest matí una nova iniciativa impulsada des de Visitelche per a fomentar el turisme a Elx a través d’“experiències”.
Molina, que ha estat acompanyat pel tècnic de Turisme, Raúl Sánchez, ha indicat que “dins de les línies estratègiques en les quals estem treballant aquest és un projecte de promoció i comercialització de serveis i productes, és a dir, d’experiències turístiques”.

L’edil ha indicat que la setmana passada va mantindre una reunió amb prop d’una quarantena d’empreses d’hotels, restauració, oci, serveis turístics… amb l’objectiu d’explicar-los aquesta nova iniciativa per a atraure turistes a Elx. “Una reunió que repetirem en format en línia la setmana vinent perquè hi ha més empreses que han mostrat el seu interés per sumar-se a aquesta iniciativa”, ha assenyalat.

La proposta que Visitelche ha presentat a les empreses de restauració, allotjament, i de serveis i oci turístic de la ciutat, es basa en una estratègia multicanal que permetrà d’una banda realitzar una important labor de comercialització a través de tota la xarxa d’agències de viatges majoristes i minoristes de tot el territori nacional, i d’una altra part, la creació d’un canal de venda en línia des del mateix portal de www.visitelche.com.

El regidor ha indicat que aquesta plataforma de comercialització i venda en línia, que ha sigut desenvolupada pel tour operador Wala Turismo, empresa proveïdora del servei, estarà integrada dins del portal web de www.visitelche.com de manera que podrà implementar totes les ofertes de les empreses turístiques de la ciutat de manera individual o bé combinant diferents productes formant paquets turístics.

“Es tracta d’un nou canal de venda que oferirà des de la pàgina web de Visitelche una visió global de l’àmplia oferta de productes i serveis turístics amb els quals compta el nostre terme municipal. A més d’oferir a les nostres empreses col·laboradores un únic i complet sistema de reserves que facilite a les persones usuàries totes aquelles propostes que les empreses locals vulguen proposar sense haver de recórrer a múltiples cerques en diferents pàgines webs”, ha conclòs Carles Molina.