Visitelche presenta en el Festival Internacional de Cine Independent d’Elx un dels vídeos realitzats durant l’estat d’alarma

Visitelche presenta en el Festival Internacional de Cine Independent d’Elx un dels vídeos realitzats durant l’estat d’alarma

L’objectiu d’aquest vídeo era animar la població en general a esforçar-se per a construir entre tots un món millor després de la pandèmia i de donar suport al sector turístic que és un dels més perjudicats pel confinament


Carles Molina, regidor de Turisme de l’Ajuntament d’Elx, va presentar en la 43 edició del Festival Internacional de Cinema Independent d’Elx (en la secció Mostra’t Invita) un dels 55 vídeos realitzats per Visitelche durant l’Estat d’Alarma.

“Creiem en els somnis: Elx t’espera” és un vídeo amateur que es va elaborar en el Departament de Màrqueting En Línia de Visitelche (Social Media) durant el confinament, per a participar en la Museum Week amb l’“etiqueta” #dreamsMW

L’objectiu era animar la població en general a esforçar-se per a construir entre tots un món millor després de la pandèmia i de donar suport al sector turístic que és un dels més perjudicats pel confinament: les empreses de transport, allotjament, restauració, oci, etc.

El 14 de març, el decret de l’Estat d’Alarma, va obligar a un canvi en l’estratègia de comunicació de Visitelche. Es va iniciar aleshores un nou pla de continguts per a ratificar la confiança dels seguidors en xarxes socials llançant publicacions de sensibilització per als ciutadans i publicacions de sensibilització, fidelització i promoció per als turistes potencials.

Així doncs, el 17 de març va començar una campanya per a secundar la permanència a casa reforçada amb les etiquetes #quédateencasa i #Elchedesdelaventana en la qual es va convidar a participar els ciutadans enviant fotos d’Elx des de les seues finestres o balcons.

Coincidint amb els moments més importants de la Setmana Santa es van realitzar diferents vídeos de promoció de destinació: Diumenge de Rams, Diumenge de Resurrecció i Dilluns de Pasqua que incloïen la participació dels il·licitans als quals se’ls va sol·licitar que elaboraren palmes i al·leluies des de les seues cases.

En els diferents treballs realitzats es ressalten els recursos turístics segmentats per producte (patrimoni, festes, gastronomia, oci, cultura, naturalesa i platges) i, el suport constant al sector i en general a la ciutadania.
Resultats en Facebook

Els resultats de la nova estratègia de comunicació en la xarxa social Facebook van ser els següents:

811.121 abast en publicacions de vídeo
569.986 reproduccions de vídeo
42.000 interaccions en publicacions de vídeo
1.669 fans nous en la pàgina de Visitelche
Abast total de les publicacions en Facebook: 2.000.000
Interaccions totals en Facebook: 100.000