L’Ajuntament inverteix 30.000 euros en la major operació de renovació de senyalització vertical informativa dels últims 25 anys

L’Ajuntament inverteix 30.000 euros en la major operació de renovació de senyalització vertical informativa dels últims 25 anys

Els treballs pretenen facilitar el trajecte al centre històric des de l’accés nord i també que residents i visitants puguen localitzar els emplaçaments d’interés del nucli urbà i del municipi


Héctor Díez, edil de Manteniment, espera que l’any vinent es puga mantindre aquesta partida dels pressupostos ordinaris amb la finalitat de renovar gradualment tota la senyalització de la ciutat


L’Ajuntament no cessa les tasques de manteniment durant el període estival. El regidor de l’àrea, Héctor Díez, ha informat aquest matí que les brigades municipals estan procedint a renovar la senyalització informativa en punts estratègics del nucli urbà i del municipi, en el que suposa una inversió de 30.000 euros i que s’està executant des de finals de juliol fins a principis de setembre.

“És la major operació de renovació de senyalització vertical informativa dels últims 25 anys”, ha destacat Díez, que ha explicat que se substituiran i modernitzaran més de 150 d’aquests senyals. En concret, s’estan renovant les banderoles i pòrtics per a facilitar l’accés al centre històric des del nord de la ciutat.

També s’està restaurant, entre d’altres, la senyalització en una dotzena de rotondes amb el “propòsit d’actualitzar els punts importants del nucli urbà i indicar emplaçaments clau com ara les platges, l’Oficina de Turisme, els recintes esportius, les tres universitats, els hospitals, les estacions de tren i autobusos, la Ciutat de la Justícia, l’Alcúdia, el Centre de Congressos, IFA…”.

“Que una ciutat estiga correctament senyalitzada és fonamental, encara que existisquen mecanismes de posicionament en telèfons mòbils i vehicles”, ha manifestat el tinent d’Alcaldia, que ha precisat la necessitat d’aquesta actuació per a utilitat de residents i visitants, i davant l’aparició de noves fites en el paisatge urbà que són importants remarcar.

Díez, finalment, espera que aquesta partida dels pressupostos ordinaris es puga mantindre l’any vinent amb la finalitat de renovar gradualment tota la senyalització del nucli urbà.