L’alcalde arreplega les peticions de les veïnes i els veïns i manifesta el seu compromís de millorar els serveis de la ciutat

L’alcalde arreplega les peticions de les veïnes i els veïns i manifesta el seu compromís de millorar els serveis de la ciutat

Carlos González i els edils de Drets Socials, Mariano Valera, i de Participació Ciutadana, Puri Vives, es reuneixen amb la Federació d’Associacions Veïnals d’Elx per a atendre les necessitats dels barris


Els pressupostos participatius, la situació dels centres socials o l’impuls d’una campanya de conscienciació sobres les normes higièniques davant la covid-19 centren les peticions de la Federació, en les quals González es compromet treballar


L’alcalde, Carlos González, acompanyat pel regidor de Drets Socials, Mariano Valera, i l’edil de Participació Ciutadana, Puri Vives, es va reunir amb representants de la Federació d’Associacions Veïnals d’Elx, presidida per Bernardo Pérez, per a arreplegar les necessitats dels barris de la ciutat.

Una reunió cordial i constructiva on l’alcalde va posar de manifest la voluntat de l’equip de govern d’atendre les peticions dels veïns. Aquesta primera presa de contacte ha permés posar damunt de la taula allò que més preocupa la federació com ara, entre uns altres temes, els pressupostos participatius, la situació tant dels centres socials com dels centres de salut, l’impuls d’una campanya de conscienciació sobres les normes higièniques davant la covid-19 i la protecció que regule cessions d’espais municipals.

Aquesta trobada és un primer pas per a continuar avançant en la solució dels problemes dels veïns i les veïnes d’Elx. Amb una coordinació permanent i amb bona sintonia, l’alcalde i els representants de la Federació de Veïns han traslladat el seu compromís de posar-se a treballar pel municipi.