Visitelche reprén el servei de Visites Turístiques Guiades a la ciutat

Visitelche reprén el servei de Visites Turístiques Guiades a la ciutat

Hui, dia 3 d’agost, es tornen a posar en marxa  les Visites Turístiques Guiades que s’havien interromput per motius de seguretat durant l’Estat d’Alarma decretat pel govern amb motiu de la pandèmia de la Covid 19.

Aquest servei, que es realitza de dilluns a diumenge, permet als turistes realitzar un recorregut per alguns dels llocs més emblemàtics de la ciutat i del Palmerar històric d’Elx acompanyats per guies oficials de turisme.

El punt de partida i finalització de la visita es l’Oficina de Turisme, on s’adquireixen els tiquets.

El turista pot elegir en quin idioma desitja realitzar la visita i pot triar entre valencià, castellà, anglés, i sota demanda, es pot sol·licitar en uns altres idiomes.

Durant el recorregut, d’una hora i mitja i aproximadament quatre quilòmetres, s’explica l’origen i evolució de la ciutat, la seua cultura, festes, tradicions, gastronomia, espais naturals, platges i els tres béns inscrits en les diferents categories de Patrimoni Mundial de la Unesco, al mateix temps que es passeja pel Parc Municipal, el centre històric, el Palau d’Altamira, la basílica de Santa María, la torre de la Calaforra, l’Ajuntament, la Glorieta i els Banys Àrabs.

Des que es va posar en marxa aquest servei, més de 10.000 turistes n’han fet ús i és el període vacacional (juliol i agost) on es produeix una major demanda.

Els horaris i preus poden consultar-se en la pàgina web de Visitelche en l’apartat Recomanem/Visites guiades.