Horaris d’hivern a les biblioteques infantils municipals

Horaris d’hivern a les biblioteques infantils municipals

Des del 16 de setembre les biblioteques infantils i juvenils tornen a obrir en horari de matí i vesprada, i ofereixen els serveis de préstec, devolucions, carnets i informació bibliogràfica. El servei de lectura en sala contínua suspés.

Els horaris d’obertura són els següents:

  • De 10.00 a 13.30 i de 17.00 a 20.00, per a la sala infantil-juvenil de la biblioteca Pere Ibarra i de la biblioteca Gloria Fuertes.
  • La biblioteca Pep Sempere obri només en horari de matí, de 10.00 a 13.30.
  • Les biblioteques de pedanies (José Fuentes i Pedro Salinas) obrin també en horari de matí i vesprada a excepció de la biblioteca Rafael Navarro de la Marina que roman oberta només durant les vesprades.