La Comissió de Seguiment del Pla Integral de Joventut d’Elx es constituirà demà al Centre de Congressos

La Comissió de Seguiment del Pla Integral de Joventut d’Elx es constituirà demà al Centre de Congressos

La cita, convocada per al dimecres 30 de setembre, reuneix responsables municipals de diferents regidories i representants dels partits polítics de l’oposició al Centre de Congressos


Continua el disseny del Pla Integral de Joventut, que pretén establir major retroalimentació entre la Regidoria dirigida per Marga Antón i les persones joves del municipi. Aquest projecte, “el més ambiciós de l’àrea”, en paraules de la regidora, “serà una nova etapa dins de la Regidoria”.

El procés, que pretén revelar les inquietuds de la joventut il·licitana per a així oferir des de la Regidoria una resposta més eficaç a les seues necessitats, compta amb mecanismes de participació i transparència com la pàgina del mateix Pla (https://elche.citizink.com/). “En la web, interactiva i fàcil d’usar, el contacte amb les persones joves és directe; en aquesta poden registrar totes les seues impressions, motivacions i les manques de la Regidoria per a ajudar-nos a elaborar un Pla a la seua mesura”, ha explicat Antón.

Les persones joves del municipi poden participar de manera directa en l’elaboració del més ambiciós projecte de la Regidoria, dirigida per Marga Antón, mitjançant una pàgina web

Demà, dimecres 30 de setembre, es constituirà al Centre de Congressos Ciutat d’Elx la Comissió de Seguiment del Pla Integral. A la reunió hi haurà responsables municipals de Joventut, d’Educació, d’Esports, d’Ocupació o de Mobilitat, “àrees que posseeixen una alta transversalitat i interacció amb la joventut local”, ha assenyalat la regidora. També s’ha convocat a representants polítics dels partits de l’oposició perquè puguen “expressar la seua visió sobre el que ha de ser el Pla Integral”.

Les fases dues i tres, d’anàlisi i presentació de propostes, conclouran el 31 d’octubre de 2020. La informació generada servirà per a mostrar els principals resultats en el Fòrum Jove, que està previst se celebre el mes de desembre o gener de 2021.