Obrin de nou al públic les sales d’estudi de les biblioteques municipals Aurelià Ibarra i Alberto Miralles

Obrin de nou al públic les sales d’estudi de les biblioteques municipals Aurelià Ibarra i Alberto Miralles

El dijous, 1 d’octubre, tornaran a obrir les sales d’estudi de les Biblioteques Aurelià Ibarra i Alberto Miralles, situades als centres socials de Carrús i Altabix respectivament. De moment obriran tan sols en horari de matins, de 9.00 h. a 14.00 h.

Igual que la resta de sales de lectura de les biblioteques municipals, l’obertura es realitzarà amb totes les mesures preventives per a garantir la seguretat de la ciutadania: la necessitat d’emprar les màscares i llavar-se les mans amb gel desinfectant abans d’ingressar a les instal·lacions.

Els llocs de lectura s’assignaran per ordre d’arribada, i s’assegurarà el distanciament interpersonal.