El MAHE acull sessions fotogràfiques per a incentivar el talent local i la visibilitat artística de la ciutat

El MAHE acull sessions fotogràfiques per a incentivar el talent local i la visibilitat artística de la ciutat

Els regidors de Cultura, Marga Antón, i el de Turisme i Promoció Econòmica, Carles Molina, asseguren que és molt important combinar els sectors de moda, indústria i turisme per a dinamitzar la cultura a la ciutat


El Museu Arqueològic i d’Història d’Elx (MAHE) ha acollit al llarg del matí del 16 d’octubre les sessions fotogràfiques per part de l’Associació de Dissenyadors de la Comunitat Valenciana (Dimova) per a posar en valor, promocionar i donar visibilitat al sector de la moda. A la sessió, que ha comptat amb estilistes, fotògrafs, perruquers i maquilladors i ha estat dirigida pel dissenyador il·licità Yvan Andreu, han acudit els regidors de Cultura, Marga Antón, i el de Turisme i Promoció Econòmica, Carles Molina, i el director de Museus d’Elx, Miguel Pérez.

“Aquesta acció és una gran notícia per a la ciutat en combinar els sectors de moda, indústria i turisme, aconseguint un impuls conjunt i una posada en valor de la cultura”, ha assegurat Antón. Per part seua, l’edil de Turisme i Promoció Econòmica ha afegit que “aquestes activitats són molt rellevants per a Elx per a aconseguir una major visibilitat tant a nivell nacional com internacional”.

La sessió fotogràfica ha estat dirigida per l’estilista il·licità Yvan Andreu que ha destacat que “aquest tipus d’iniciatives són molt importants perquè a Elx hi ha molt de talent que cal incentivar per a augmentar la visibilitat de la ciutat”.

La sessió s’ha realitzat al llarg del matí del 16 d’octubre en les instal·lacions del museu i ha sigut duta a terme per l’estilista il·licità Yvan Andreu

Abans que finalitze l’any, es posaran en marxa més iniciatives com la celebració de sessions virtuals de networking de la mà de l’Institut Superior d’Ensenyaments Artístics (ISEACV) que inclouran classes magistrals i la possibilitat de posar en contacte els representants del món empresarial amb el disseny i els seus professionals amb l’objectiu de generar futures col·laboracions que aporten valor a tots dos pols del teixit productiu de la Comunitat.

També hi haurà una experiència pilot que posarà en relació els deu dissenyadors amb deu indústries de diferents sectors del teixit productiu de la regió. Una vegada realitzades aquestes accions, que permetran fer un mapa del sector, es crearà un Pla Estratègic que es posarà en marxa entre 2020 i 2023, que donarà suport a la internacionalització del sector, amb la cerca de nous canals en línia de venda o la millora de l’aprovisionament dels dissenyadors amb materials i producció quilòmetre zero i augmentaran la visibilitat de l’ecosistema de la moda de la Comunitat.