La Regidoria de Comerç lliura el primer premi del concurs “De tapes a Elx”

La Regidoria de Comerç lliura el primer premi del concurs “De tapes a Elx”

La decisió del jurat es va donar a conéixer el 28 d’octubre i s’ha fet lliurament dels guardons en els locals premiats


El regidor de Comerç, Felip Sànchez, ha fet lliurament del primer premi del concurs “De tapes a Elx” organitzat per la Federació Gestora de Festejos Populars d’Elx en col·laboració amb la Regidoria de Comerç, l’associació d’hostaleria d’Elx, l’associació d’empreses de serveis –AESEC- i l’associació d’empreses turístiques d’Elx –AETE-. El primer premi ha recaigut en la tapa “Explosió il·licitana” presentada per l’establiment La Barrilería/Tapería Zodiac.

“Des de la regidoria de Comerç, al costat de la Federació Gestora de Festejos Populars ens havíem marcat uns objectius molt clars per a aquesta primera edició del concurs “De tapes a Elx”, ha explicat Felip Sànchez. “El primer era animar la ciutadania a consumir en l’hostaleria il·licitana, que en aquests moments necessita de tot el nostre suport. El segon objectiu era donar a totes les persones que treballen en l’hostaleria un missatge de confiança, de suport. Estem amb ells. Sabem que estan passant per moments difícils, però aquest concurs ve a motivar-los, a creure en les seues possibilitats, a creure en el producte que realitzen cada dia, en el servei que ofereixen a la seua clientela”.

Felip Sànchez: “Els establiments participants ens han agraït la iniciativa, que ha suposat una promoció i un impuls a l’hostaleria local, i la repetirem l’any pròxim”

“Els establiments participants ens han agraït la iniciativa, que ha suposat una promoció i un impuls a l’hostaleria local, i la repetirem l’any pròxim” ha assegurat Sànchez, que ha indicat, a més, que diversos locals participants han venut prop de les dues-centes tapes. “Sens dubte hi haurà una segona edició del concurs “De tapes a Elx” que esperem que tinga més continuïtat”, ha afegit el regidor.

Per part seua, el president de la Federació Gestora de Festejos Populars d’Elx, Fernando Jaén, ha valorat molt positivament el concurs, en el qual han participat 18 locals. “Tots els locals participants ens han fet arribar valoracions molt positives d’aquesta iniciativa. Això ens motiva per a treballar en què la pròxima edició tinga una participació molt major”.

La decisió del jurat es va donar a conéixer el 28 d’octubre i s’ha fet lliurament dels guardons als mateixos locals premiats. Així, s’han atorgat reconeixements a 8 finalistes. Els premis han consistit, a més de plaques commemoratives, en 800, 400 i 200 euros per als tres primers, que han recaigut en La Barrilería/ Tapería Zodiac, DomGim i Qi Food Restaurant Healthy, respectivament. El premi ‘Tapa Festera” ha comptat amb un val de 200 euros en productes de Makro i ha anat a parar a Ristorante Gurmet. D’igual manera, els 4 restants finalistes -Malabarraca, Taverna Granero, Ecovegan Happy i Restaurant Matola- compten amb un val de 100€ en productes de Glassur.

El jurat ha estat compost per Nerea Berenguer Poveda, Guanyadora del concurs internacional “Venti e venti” a Sicília 2019 i professora en els campaments MasterChef, Josué Sepulcre, assessor gastronòmic i Cruz Peral, vicepresidenta d’AESEC. Els membres han destacat el gran nivell per part dels locals participants i la dificultat per a triar les tapes guanyadores.