La Selecció Espanyola Femenina de Rugbi XV jugarà a l’Estadi Díez Iborra els partits del Campionat d’Europa contra Rússia i Holanda

La Selecció Espanyola Femenina de Rugbi XV jugarà a l’Estadi Díez Iborra els partits del Campionat d’Europa contra Rússia i Holanda

El regidor d’Esports, Vicente Alberola, ha assegurat que els partits es disputaran respectant totes les mesures de seguretat i amb aforament del 50% en les graderies


La Selecció Espanyola Femenina de Rugbi XV jugarà a l’Estadi Díez Iborra els compromisos internacionals del Campionat d’Europa contra Rússia i Holanda. Els partits es disputaran els dies 24 i 31 d’aquest mes, a les 16.00 i 14.00 hores, respectivament.

El regidor d’Esports, Vicente Alberola, ha assegurat que des de l’organització s’ha treballat perquè els partits es puguen disputar amb les màximes garanties de seguretat. El partit, amb entrada gratuïta, comptarà amb les mesures d’ús de gel hidroalcohólico, màscara en tot moment, respecte de la distància social i aforament reduït al 50%.

Els compromisos internacionals es jugaran els dies 24 i 31 d’aquest mes a les 16.00 i 14.00 hores respectivament

A més del regidor d’Esports, a la presentació dels partits internacionals han assistit el cap de secció d’esports; El president de la Federació Espanyola de Rugbi, Alfonso Feijo, i el president de la Federació Valenciana de Rugbi, José Luis López. Tots ells han coincidit en la importància de respectar els protocols dictats per Rugbi Europe perquè se celebren les trobades amb totes les garanties. El protocol no sols inclou el que s’ha de complir en el partit, també en els viatges, entrenaments i hostalatges.

L’equip nacional femení es troba preparant aquestes dues trobades des del 18 d’octubre a la ciutat il·licitana en reunir totes les condicions necessàries per a realitzar una pretemporada. D’aquesta manera, i sumat a l’organització del Torneig Internacional Elx 7s que porta cinc edicions a la ciutat, Elx es converteix en un referent en el món del rugbi.