L’Ajuntament d’Elx i Jovempa impulsen una jornada per a optimitzar la sostenibilitat en les empreses

L’Ajuntament d’Elx i Jovempa impulsen una jornada per a optimitzar la sostenibilitat en les empreses

El Centre de Congressos acull aquesta iniciativa el pròxim 29 d’octubre que anirà dirigida al públic empresarial i es podrà seguir per streaming a través del Facebook del consistori


L’Ajuntament d’Elx, a través de la regidoria de Promoció Econòmica, ha impulsat al costat de la Federació d’Associacions de Joves Empresaris de la Província d’Alacant (Jovempa) una jornada per a optimitzar la sostenibilitat de les empreses. Un acte que tindrà lloc el 29 d’octubre al Centre de Congressos i que es desenvoluparà durant tot el matí de 9.30 a 12.30 hores. Així ho ha anunciat el regidor de l’àrea, Carles Molina, acompanyat del secretari general de Jovempa, Gerardo Salvador, en la presentació d’aquesta iniciativa.

Molina ha recordat que aquesta jornada s’emmarca dins del conveni que la regidoria té amb l’associació i ha destacat que les inscripcions són gratuïtes.

El regidor de Promoció Econòmica, Carles Molina, destaca que les inscripcions són gratuïtes i els interessats podran fer-les a través de https://subscribepage.com/jovempa

Per part seua, Gerardo Salvador ha agraït el suport del consistori i ha explicat que la jornada, que es podrà seguir en streaming a través del Facebook de l’Ajuntament, no sols serveix per a conscienciar o divulgar, sinó que el que es pretén és ajudar a les empreses que participen tant d’Elx com de qualsevol altre municipi perquè apliquen mètodes que els permeta reduir la seua petjada de carboni, així com el seu consum energètic i econòmic.

En aquestes jornades participaran ponents especialistes en àrees diferents. Especialitats des de jardins verticals, economia circular, auditoria energètica fins a digitalització d’energia. A més, s’exposarà una presentació de 15 minuts perquè l’empresariat puga captar alguns consells per a aplicar en el seu negoci.