Les obres del nou carril bici de l’avinguda Ramon Pastor compleixen els terminis establits per a estar operatiu al desembre

Les obres del nou carril bici de l’avinguda Ramon Pastor compleixen els terminis establits per a estar operatiu al desembre

El nou tram constarà de 2,4 quilòmetres de via ciclista i tindrà un cost de 294.756 euros emmarcat en l’estratègia EDUSI


La regidora de Mobilitat Urbana, Esther Díez, ha visitat aquest matí les obres del nou carril bici de l’avinguda Ramon Pastor que estan complint els terminis establits per a estar en funcionament a mitjan mes de desembre. Aquest nova via ciclista permetrà tancar l’anell perimetral del nucli urbà i interconnectar una àrea estratègica en la qual es concentren oci, comerç i instal·lacions educatives en connectar-se amb la circumval·lació sud i l’avinguda de la Llibertat.

“Aquesta acció està emmarcada en l’estratègia EDUSI que constarà de la creació de 2,4 quilòmetres de carril bici a la ciutat i té un cost de 294.756. Aquesta serà la primera inversió de la línia destinada al desenvolupament de la bicicleta que es completarà en els pròxims anys amb la quantitat total d’1 milió d’euros”, ha assegurat l’edil de Mobilitat Urbana.

La regidora de Mobilitat Urbana, Esther Díez, ha assegurat en la seua visita a les obres que van a molt bon ritme i que les previsions s’estan complint

Díez ha informat que les obres estan en l’equador i que a meitat del mes de desembre el carril bici ja estarà operatiu. “Les obres van començar el 17 d’agost i van a molt bon ritme complint tots els terminis establits”, ha explicat la regidora.

“Des de Mobilitat Urbana, l’objectiu és promocionar l’ús de la bicicleta perquè és un vehicle alternatiu que ens permet una mobilitat no contaminant. Aquesta acció tindrà una continuïtat amb més trams perquè les persones tinguen una opció real i segura a l’hora de decidir-se per la bicicleta per a desplaçar-se per la ciutat”, ha conclòs Díez.