L’Ajuntament d’Elx rep el segell Infoparticipa 2019 pel seu nivell de transparència

L’Ajuntament d’Elx rep el segell Infoparticipa 2019 pel seu nivell de transparència

La regidora de Transparència, Puri Vives, ha acudit a l’acte de lliurament de distincions per part de l’Observatori de Governança, Transparència i RSC de la Universitat CEU Cardenal Herrera


La regidora de Transparència, Puri Vives, ha recollit a València el segell Infoparticipa 2019 lliurat a l’Ajuntament d’Elx pel seu nivell de transparència. L’edil ha acudit a l’acte de lliurament de les distincions organitzat per l’Observatori de Governança, Transparència i Responsabilitat Social Corporativa de la Universitat CEU Cardenal Herrera que concedeix juntament amb el Grup d’Investigació ComSET (Comunicació Sonora, Estratègica i Transparència) de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Els investigadors de l’Observatori de la universitat han analitzat les webs de 542 municipals, i la del consistori il·licità és la que més indicadors de transparència ha sumat amb 46 de 48 possibles, juntament amb la de l’Ajuntament de València que també suma 46 indicadors.

Els investigadors de l’Observatori de la universitat han analitzat les webs de 542 municipis, i la del consistori il·licità és la que més indicadors de transparència suma amb 46 de 48 juntament amb la de València

Aquesta és la segona onada de l’anàlisi Infoparticipa on només 7 ajuntaments de tots els avaluats han superat el 75% de compliment dels indicadors que han sigut els de València, Onda, Godella, Castelló de la Plana, Gandia i Alzira, juntament amb Elx.

L’edil de l’àrea ha mostrat la seua satisfacció pel reconeixement a l’Ajuntament d’Elx i ha assegurat que “encara continuarem treballant perquè la transparència siga màxima”.