Francesc Agulló entrega a l’alcalde d’Elx el primer exemplar del seu llibre “Violeta: el monstruo al final del pasillo”

Francesc Agulló entrega a l’alcalde d’Elx el primer exemplar del seu llibre “Violeta: el monstruo al final del pasillo”

Carlos González i el regidor d’Igualtat, Mariano Valera, reben a Alcaldia l’escriptor, el qual presentarà la seua obra el divendres 6 de novembre al Centre de Congressos


 

 

L’alcalde, Carlos González, acompanyat del regidor d’Igualtat, Mariano Valera, va rebre en la vesprada del 3 de novembre a Alcaldia l’escriptor il·licità Francesc Agulló, el qual li ha fet lliurament del primer exemplar del seu nou llibre, que porta per títol “Violeta: el monstruo al final del pasillo”, en el qual es conta la història de la vida esbiaixada d’una dona.

González ha donat l’enhorabona a l’escriptor i li ha desitjat nous èxits en la seua trajectòria professional.

Per part seua, Agulló ha agraït al regidor il·licità la rebuda i ha assenyalat que la presentació d’aquesta obra tindrà lloc divendres que ve, 6 de novembre, al Centre de Congressos de la ciutat.

Francesc Agulló (Elx,1970) és empresari i escriptor. Va començar la seua aventura literària en 2015 amb el seu primer relat llarg i a partir de 2018 va començar a realitzar cursos d’escriptura. El seu primer conte porta per títol “Érase tu vez” i va ser publicat per l’editorial Espacio Para Contar.

“Violeta: el monstruo al final del pasillo” és la seua primera novel·la publicada.


 

Violeta de Francesc Agulló