L’Ajuntament d’Elx cedeix el Centre de Congressos perquè els romanesos puguen votar en les seues eleccions els dies 5 i 6 de desembre

L’Ajuntament d’Elx cedeix el Centre de Congressos perquè els romanesos puguen votar en les seues eleccions els dies 5 i 6 de desembre

L’alcalde, Carlos González, i el regidor de Recursos Humans, Ramón Abad, reben a la nova cònsol de Romania a la Comunitat Valenciana, Irina Felicia Marí, qui agraeix al Consitorio la seua col·laboració perquè les més de 3.500 persones romaneses que resideixen a la ciutat puguen exercir el seu dret al vot


 

L’alcalde d’Elx, Carlos González, al costat del regidor de Recursos Humans, Ramón Abad, ha rebut aquest matí a la nova cònsol de Romania a la Comunitat Valenciana, Irina Felicia Marín, que ha visitat oficialment l’Ajuntament per primera vegada després de prendre possessió del seu càrrec la setmana passada.

La cònsol, que ha anat acompanyada per funcionaris consulars, ha agraït al Consistori la cessió de les instal·lacions del Centre de Congressos com a lloc perquè les més de 3.500 persones romaneses, que habiten a la ciutat, puguen exercir el seu dret al vot durant la celebració de les eleccions romaneses que es duran a terme els dies 5 i 6 de desembre. Per part seua, l’alcalde ha mostrat el seu suport al col·lectiu i la voluntat de l’Ajuntament per a continuar estrenyent llaços.

Durant la trobada el regidor il·licità ha fet lliurament a la cònsol d’una dama policromada en reconeixement per la labor tan essencial que exerceix la delegació de l’ambaixada en el municipi.