L’equip de Govern informa els portaveus municipals sobre el procés d’adjudicació de la nova contracta de neteja

L’equip de Govern informa els portaveus municipals sobre el procés d’adjudicació de la nova contracta de neteja

L’equip de Govern, ha informat la Junta de Portaveus, per a donar a conéixer a tots els grups polítics que conformen l’Ajuntament il·licità, sobre l’adjudicació de la nova contracta del servei de neteja. La reunió va tindre lloc ahir a la vesprada a la Sala del Consell del Consistori il·licità i el seu objectiu va ser fer partícips tots els grups polítics amb representació municipal de la situació del procés. Es tracta del contracte més important realitzat per l’Ajuntament d’Elx en 20 anys, ja que suposa una inversió de quasi 300 milions d’euros en 10 anys. És per això que l’alcalde considera d’especial rellevància el fet de compartir amb l’oposició els detalls del procés en pro de la transparència i de la participació en la gestió pública.