L’Ajuntament d’Elx i l’empresariat treballen en comú per modernitzar i potenciar el polígon de Carrús com una gran àrea de serveis

L’Ajuntament d’Elx i l’empresariat treballen en comú per modernitzar i potenciar el polígon de Carrús com una gran àrea de serveis

L’alcalde, Carlos González i els regidors de Manteniment, Héctor Díez; i de Promoció Econòmica, Carles Molina; es reuneixen amb els diferents agents econòmics per conéixer les seues necessitats sobre neteja, seguretat i enjardinament


L’alcalde, Carlos González, acompanyat dels regidors de Manteniment, Héctor Díez; i de Promoció Econòmica, Carles Molina; han mantingut una reunió amb empresariat del polígon de Carrús per conéixer de primera mà les seues demandes i necessitats sobre neteja, seguretat i enjardinament.

Aquesta primera presa de contacte ha servit per a posar en comú idees que possibiliten modernitzar i potenciar l’espai industrial com una gran àrea de serveis.

Malgrat l’especial complexitat del polígon amb la presència de carrers i parcel·les privades que donen imatge d’abandó a la zona, González ha traslladat als agents econòmics la seua confiança que la nova contracta de neteja, que entrarà en funcionament l’1 de maig, permetrà millorar l’aspecte d’aquest eix industrial.

En aquest sentit, l’alcalde il·licità ha mostrat la seua disposició de col·laborar al costat del col·lectiu per dignificar la zona i ha recordat el pla que es va posar en marxa en 2018 amb una inversió de 250.000 euros. Una iniciativa que evidencia el compromís de l’Equip de Govern amb aquest entorn i el seu manteniment integral.