El monòleg ‘En persona guanye’ d’Eugeni Alemany arriba aquest dissabte al Gran Teatre

El monòleg ‘En persona guanye’ d’Eugeni Alemany arriba aquest dissabte al Gran Teatre

El reconegut humorista valencià presenta el seu espectacle que està ple de diversió, improvisació i interacció amb el públic

El divendres a La Llotja es podrà gaudir del concert de Javier Baeza dins del cicle de música ‘Ángel Alfosea’ en el qual repassarà els seus grans èxits i els seus dos àlbums en solitari com ‘El azúcar y la sal’ i ‘Cuatrocientos, tres, mil segundos’


El monòleg ‘En persona guanye’ d’Eugeni Alemany arriba aquest dissabte al Gran Teatre a partir de les 19.00 hores amb les últimes entrades disponibles, a 16 euros, a la taquilla del teatre i en Instanticket. El reconegut humorista i presentador de televisió ofereix un xou ple de diversió, improvisació i sobretot interacció amb el públic.

Quant a la música en directe, el divendres a les 20.00 hores, amb entrades a cinc euros, es podrà gaudir del concert de l’il·licità Javier Baeza dins del cicle de música ‘Ángel Alfosea’ en el qual repassarà grans èxits de la seua trajectòria musical i dels seus dos àlbums en solitari: ‘El azúcar y la sal’ i ‘Cuatrocientos, tres, mil segundos’.

Aquesta setmana, als Cinemes Odeon, es projectarà la pel·lícula ‘Cuestión de justicia’ a les 16.30 i a les 19.00 hores. El film, dirigit per Destin Cretton (Estats Units, 2019) narra la història real del jove advocat Bryan Stevenson que després de llicenciar-se a Harvard prefereix posar rumb a Alabama per a defensar a persones que han sigut condemnades erròniament.

La Llotja

Divendres 15 de gener

Concert: Javier Baeza dins del cicle de música ‘Ángel Alfosea’.

Entrades: 5 euros.

Horari: 20.00 hores.

Informació: Javier Baeza és un cantant, guitarrista i compositor il·licità que va ser líder de la banda Novembre. Des de la dissolució de la banda, ha publicat àlbums: ‘El azúcar y la sal’ i ‘Cuatrocientos, tres, mil segundos’, caracteritzat per un so rock, pop i melodies brutals.

Cines Odeon

Del dimecres 13 al diumenge 17 de gener

Cine: ‘Cuestión de justicia’ de Destin Cretton (Estats Units, 2019).

Entrades: A taquilla i Instanticket.

Passes: 16.30 i 19.00 hores.

Informació: “Conta la història real del jove advocat Bryan Stevenson i de la seua històrica batalla per la justícia. Després de llicenciar-se a Harvard, Bryan rep ofertes de treball molt lucratives. Però ell prefereix posar rumb a Alabama per defensar a persones que han sigut condemnades erròniament o que mancaven de recursos per tindre una representació legal adequada”

Gran Teatre

Dissabte 16 de gener

Teatre: ‘En persona guanye’ d’Eugeni Alemany.

Entrades: 16 euros a la taquilla del Gran Teatre i Instanticket.

Horari: 19.00 hores.

Informació: Eugeni Alemany és un conegut presentador, humorista i comunicador. El seu estil, divertit i alegre, ha fet que el valencià puga traslladar el seu humor a les pantalles de televisió i xarxes socials. Ara presenta un espectacle teatral ple de diversió, improvisació i interacció amb el públic. Un xou fet a la mesura d’Eugeni, 100% valencià i 100% imprevisible.

Eugeni-Alemany.-En-persona-guanye

Centre Cultural Clarisses

Del dijous 17 de desembre al diumenge 31 de gener

Exposició: ‘Cartells de cinema’ per part de l’equip tècnic del Museu Escolar de Puçol.

Entrada: Gratuïta.

Horari: De dimarts a dissabte, de 10.00 a 14.00 hores i de 15.00 a 18.00 hores. Diumenges de 10.00 a 14.00 hores.

Informació: En ‘Cartells de cinema’, el Museu Escolar exhibeix una selecció de la nombrosa cartelleria que conserva, provinent en la seua majoria del Gran Teatre. Fons que es mostren per primera vegada de manera conjunta, creant un important conjunt tant per la seua raresa com per la bellesa de les obres.

Amb l’exposició es pretén facilitar un acostament als inicis del seté art a través d’uns fons que provenen de les sales de cinema del municipi, connectant així la història del cinema amb la local.

Sala d’Exposicions Capella Orde Tercer

Del divendres 18 de desembre al diumenge 31 de gener

Exposició: ‘Dejadme en pez’ de Loly Mise.

Entrada: Gratuïta.

Horari: De dimarts a dissabte, de 10.00 a 14.00 hores i de 15.00 a 18.00 hores. Diumenges, de 10.00 a 14.00 hores.

Informació: L’exposició és un procés íntim i personal de l’artista Loly Mise on les imatges serviran a l’espectador com a autoretrat. Un espill on connectar amb la seua pròpia història. El missatge emocional que porta implícit convida a connectar amb el nostre món intern, creant inconscientment un significat propi. El procés creatiu està format per 30 peces artístiques de diferents grandàries, realitzades a la tècnica de collage manual i digital.

Rotonda del Parc Municipal

Diumenge 17 de gener

Concert: Concert de la Societat Musical l’Altet.

Entrada: Gratuïta i s´ha de replegar la invitació a la taquilla del Gran Teatre.

Horari: 12.00 hores.

Informació: Cicle de concerts de bandes de música a la rotonda del Parc Municipal ‘Diumenges a la rotonda’. El concert estava programat per a l’anterior diumenge, però es va suspendre a causa de la climatologia. Les entrades per a l’anterior data continuen sent vàlides per a l’actual. Des de la Regidoria s’agraeix que les persones que no puguen accedir, retornen les invitacions a la taquilla del Gran Teatre.