La nova programació de L’Escorxador comença aquest divendres i aquest dissabte amb la representació de ‘Casa de muñecas’

La nova programació de L’Escorxador comença aquest divendres i aquest dissabte amb la representació de ‘Casa de muñecas’

L’obra feminista, que començarà a les 19.30 hores, va estar censurada durant molt de temps en tractar temes no acceptats socialment com la submissió de la parella

L’adaptació d’‘El perro del hortelano’ amb la direcció de Magda Labarda i l’actriu Emma Lobo, arriba el dissabte a les 19.00 hores al Gran Teatre, en la qual tractarà d’acostar l’humor de l’obra a tots els públics


La nova programació, fins a abril, de L’Escorxador arrancarà aquest cap de setmana amb dues activitats culturals. El divendres i el dissabte es representarà ‘Casa de muñecas’ d’Henrik Ibsen (en adaptació d’SDI Eugenio) per Taintantos Teatre, que és una de les primeres obres feministes, censurada durant molt de temps, que tracta temes no acceptats socialment com la submissió de la parella. El dissabte i el diumenge començaran els tallers d’art en família ‘Amb el meu papà, amb la meua mamà’ amb la temàtica d’‘Animals a la neu’ per aprendre la pintura sobre taula.

Per la seua part, al Gran Teatre tindrà lloc l’adaptació ‘El perro del hortelano’ amb la direcció de Magda Labarda i l’actriu Emma Lobo, en la qual tracten d’acostar l’obra a tots els públics des de l’humor.

Des del dimecres fins al diumenge, als Cines Odeon, es podrà gaudir de la pel·lícula ‘El palacio ideal’ de Nils Tavernier. El film està ambientat a França, a la fi del segle XIX, en el qual un carter construeix un preciós palau per a la seua estimada amb molt d’esforç i treball.

La Llotja

Dissabte 23 de gener.

Teatre: ‘L’encanteri del Drac’.

Entrades: 5 euros. A la taquilla del Gran Teatre i a la taquilla de La Llotja una hora abans de l’espectacle.

Horari: 18.00 hores.

Informació: Una producció de titelles que dona vida a una llegendària història d’un bosc amenaçat, un poble maleït, un drac enfadat i un heroi a qui no s’esperava. Pensada perquè els xiquets puguen viure una aventura èpica i entretinguda amb música de percussió en directe i efectes escènics clàssics per recrear tota la màgia de les antigues llegendes medievals.

L’Escorxador

Divendres 22 i dissabte 23 de gener.

Teatre: ‘Casa de muñecas’ d’Henrik Ibsen (en adaptació d’SDI Eugenio). Taintantos Teatre.

Entrades: 7 euros. A la taquilla del Gran Teatre, Instanticket i una hora abans a la taquilla de L’Escorxador.

Horari: 19.30 hores.

Informació: Una de les primeres obres feministes, censurada durant molt de temps. Es tracta d’una obra que mostra la pèrdua de l’equilibri familiar quan no se segueix el que acceptem socialment, submissió de l’esposa, parelles del mateix sexe…. Amb Empar Biosca, Diosi Sánchez, Luis Soto, Bambi Peñaranda, Davinia Chidu, Maricar Ferrández i Mari Carmen Garceso.

Dissabte 23 i diumenge 24 de gener.

Tallers d’art en família: ‘Amb el meu papà, amb la meua mamà’ per Begoña García i Trinidad Pérez. Aquesta setmana: ‘Animals a la neu. Pintura sobre taula’.

Entrades: Gratuïta. Se sol·licita en el correu electrònic arteparaelche@gmail.com.

Horari: D’11.00 a 13.00 hores.

Informació: Descobreix l’aventura de crear en família i gaudeix aprenent sobre tècniques i artistes a un taller original dissenyat específicament per fomentar la combinació creativa de l’adult i del xiquet.

Cines Odeon

Del dimecres 20 al diumenge 24 de gener.

Cinema: ‘El palacio ideal’ de Nils Tavernier. (França, 2018).

Entrades: A taquilla i Instanticket.

Passes: 17.00 i 19.30 hores.

Informació: “França, finals del segle XIX. Joseph Ferdinand Cheval és un carter que viatja tots els dies pels aldees de la regió. Un dia coneix la dona de la seua vida, Philomena. De la seua unió naix Alice, a la qual estimarà més que a ningú. Per ella, es proposa un objectiu: construir-li, amb les seues pròpies mans, un increïble palau malgrat les dificultats, i dedicarà 33 anys de treball”.

Gran Teatre

Dissabte 23 de gener.

Teatre: ‘El perro del hortelano” amb Emma Lobo i la direcció de Magda Labarda.

Entrades: 10 euros. A la taquilla del Gran Teatre.

Horari: 19.00 hores.

Informació: Tothom coneix ‘El perro del hortelano’ de Lope de Vega i en aquesta ocasió, es tracta d’acostar-la als nous públics i gent jove per entendre-la i estimar-la des de l’humor. Amb la direcció de Magda Labarga i amb Emma Lobo com a actriu.

La Tramoia

Dissabte 23 i diumenge 24 de gener.

Teatre: Laboratorio Sensorial. Coordinat per Sofía Castellote i Marcial Góngora, de N.S.M. Teatre.

Entrada: Gratuïta, però és necessari reservar plaça en el telèfon 605 199 138.

Horari: 12.00 hores.

Informació: Espai de joc, experimentació i observació per a xiquets entre 2 i 6 anys. El joc lliure consisteix a jugar amb el seu cos, manipular objectes, poder moure’s guiats pel seu propi instint i per la seua curiositat innata. La companyia dels pares, sense angoixes i al seu ritme, els proporciona un suport emocional fonamental per al seu desenvolupament.

Centre Cultural Clarisses

Del dijous 17 de desembre al diumenge 31 de gener.

Exposició: ‘Cartells de cinema’ per part de l’equip tècnic del Museu Escolar de Puçol.

Entrada: Gratuïta.

Horari: De dimarts a dissabte, de 10.00 a 14.00 hores i de 15.00 a 18.00 hores. Diumenges de 10.00 a 14.00 hores.

Informació: En ‘Cartells de cinema’, el Museu Escolar exhibeix una selecció de la nombrosa cartelleria que conserva, provinent en la seua majoria del Gran Teatre.

Fons que es mostren per primera vegada de manera conjunta, que creen un important conjunt tant per la seua raresa com per la bellesa de les obres.

Amb l’exposició es pretén facilitar un acostament als inicis del seté art a través d’uns fons que provenen de les sales de cinema del municipi, i així es connecta la història del cinema amb la local.

Sala  d’Exposicions Capilla de l’Orde Tercer

Del divendres 18 de desembre al diumenge 31 de gener.

Exposició: ‘Dejadme en pez’ de Loly Mise.

Entrada: Gratuïta.

Horari: De dimarts a dissabte, de 10.00 a 14.00 hores i de 15.00 a 18.00 hores. Diumenges, de 10.00 a 14.00 hores.

Informació: L’exposició és un procés íntim i personal de l’artista Loly Mise on les imatges serviran a l’espectador com a autoretrat. Un espill on connectar amb la seua pròpia història. El missatge emocional que porta implícit convida a connectar amb el nostre món intern, per a crear inconscientment un significat propi. El procés creatiu està format per 30 peces artístiques de diferents grandàries, realitzades en la tècnica de collage manual i digital.

Rotonda del Parc Municipal

Diumenge 24 de gener.

Concert: Concert de la Societat Musical l’Altet.

Entrada: Gratuïta. Cal recollir invitació a la taquilla del Gran Teatre.

Horari: 12.00 hores.

Informació: Cicle de concerts de bandes de música a la rotonda del Parc Municipal ‘Diumenges a la rotonda’. El concert estava programat per a l’anterior diumenge, però es va suspendre a causa de la climatologia. Les entrades per a l’anterior data continuen sent vàlides per a l’actual. Des de la Regidoria s’agraeix que les persones que no puguen accedir, retornen les invitacions a la taquilla del Gran Teatre.