La Policia Local identifica un grup de joves per saltar la tanca d’una finca

La Policia Local identifica un grup de joves per saltar la tanca d’una finca

Els agents van localitzar els sospitosos que van fugir ràpidament, des de la Penya de les Àguiles cap al Cementeri Nou, en adonar-se que havien sigut detectats per testimonis, que van telefonar a la Sala d’Operacions (092)


La Policia Local d’Elx ha identificat un grup de joves per saltar la tanca d’una finca. Els agents van localitzar els sospitosos que van fugir ràpidament, des de la Penya de les Àguiles cap al Cementeri Nou, en adonar-se que havien sigut detectats. Els testimonis van telefonar a la Sala d’Operacions el dia 11 de gener sobre les quatre de la vesprada.

Els agents han esclarit que, suposadament, el motiu de l’accés podria haver sigut un equip de música, que van trobar a l’exterior de l’habitatge. Els autors no van poder aconseguir l’objectiu davant la ràpida alerta veïnal i la presència de gossos guardians.

En el grup de joves, el major d’edat va ser traslladat a dependències policials després d’haver reconegut que va saltar la tanca, mentre que la resta de menors van ser arreplegats pels seus familiars.