L’Ajuntament d’Elx reconeix el treball i l’entrega de huit funcionaris municipals amb motiu de la seua jubilació

L’Ajuntament d’Elx reconeix el treball i l’entrega de huit funcionaris municipals amb motiu de la seua jubilació

Són cinc homes i tres dones que han dedicat una vida sencera al servei públic en diversos departaments municipals


L’alcalde, Carlos González, i el regidor de Recursos Humans, Ramón Abad, han realitzat un acte de reconeixement a un grup de huit funcionaris municipals que han conclòs la seua labor a l’Ajuntament després de molts anys de servei. La més veterana és Asunción Giménez Contreras, amb 45 anys de la seua vida dedicats al servei públic en el departament d’alcaldia.

També han assistit els funcionaris José Muñoz Sebastián, amb 39 anys com a auxiliar en instal·lacions esportives; Vicenta Alarcón Amorós, 26 anys com a auxiliar d’Administració General; Pascual Ambit Pérez, 35 anys com a tècnic de manteniment en instal·lacions esportives; Manuela Agulló Martínez, 37 anys com a treballadora social; José Manuel Baeza Terres, 36 anys en tasques de direcció i coordinació d’Escoles Infantils; José Esclapez Martínez, 20 anys com a auxiliar d’instal·lacions esportives, i José Mª Arrebola López, 32 anys com a ordenança municipal.

L’alcalde, Carlos González, va destacar la labor de servei públic exercida per aquests funcionaris i va assegurar que “us heu bolcat cadascun en la vostra parcel·la i heu fet una gran contribució al que ha passat en aquesta ciutat als últims trenta o quaranta anys, el progrés, la prosperitat, la transformació que ha experimentat Elx en aquests anys en àmbits com l’esport, les escoles infantils o els serveis generals”. González els va felicitar “per ser artífexs del canvi, de la millora, de la modernització de la ciutat, i posar el vostre gra d’arena des d’aquesta casa, des de l’Ajuntament”.

L’acte de reconeixement ha estat presidit per l’alcalde, Carlos González, i ha comptat amb la participació del regidor de Recursos Humans, Ramón Abad

Per la seua part, el regidor de Recursos Humans, Ramón Abad, va dir que l’experiència d’aquests funcionaris “s’ha pogut traspassar de manera útil als que es queden per a aprofitar tants anys de servei en aquesta Administració amb vocació, sentiment i deure de servei públic”.

Després de la intervenció de tots dos mandataris, l’acte va concloure amb una foto de grup, per a la realització de la qual es van mantenir en tot moment les condicions de protecció i distància de seguretat recomanades per les autoritats sanitàries per evitar la propagació del virus.