L’alcalde destaca que la pressió hospitalària és “insuportable” i demana a la ciutadania que reduïsca al màxim el contacte social

L’alcalde destaca que la pressió hospitalària és “insuportable” i demana a la ciutadania que reduïsca al màxim el contacte social

Carlos González alerta que en els últims set dies el número d’ingressats ha crescut en UCI un 52% mentre que en planta un 93% i fa una crida a la població per a evitar que es produïsquen més contagis


 

L’alcalde, Carlos González, ha manifestat la seua preocupació davant l’increment substancial i alarmant de contagis a Elx. González ha destacat que en aquests moments la pressió hospitalària és “insuportable” i ha fet una crida al fet que es reduïsca al màxim el contacte social.

“Estem vivint una situació extremadament complicada. Ens trobem prop del col·lapse”, ha assenyalat González, que ha alertat que en els últims set dies el número d’ingressats en UCI ha crescut un 52% mentre que en planta han augmentat un 93%.

González reconeix la gran labor que aquesta realització l’Exèrcit de Terra NBQ, amb la seua intervenció a l’asil de Sant Josep, on un total de 20 militars han acudit per a desinfectar el centre

El regidor il·licità ha advertit que “amb aquest ritme de creixement en molt pocs dies podríem estar en una situació en la qual el nostre sistema sanitari no podria suportar la demanda assistencial derivada de la pandèmia” i ha ressaltat la importància de tindre una visió global i no aïllada del que està passant. “El que ocorre a Elx és reflex del que estem vivint en el conjunt de la Comunitat i de l’Estat”, ha afirmat González, que ha insistit en la necessitat de fer conscients els il·licitans i les il·licitanes de la importància que comporta el comportament individual i ha demanat a la ciutadania que evite eixir de casa excepte quan siga indispensable.

D’altra banda, l’alcalde ha reconegut la gran labor que està realitzant l’exèrcit de terra NBQ, amb la seua intervenció aquest matí a l’asil de Sant Josep, on un total de 20 militars han acudit per a desinfectar el centre.