L’alcalde diu que, igual que en 2020, promourà accions per compensar les pèrdues en el sector de la Palma Blanca

L’alcalde diu que, igual que en 2020, promourà accions per compensar les pèrdues en el sector de la Palma Blanca

Carlos González anuncia que aquest suport podria arribar mitjançant ajudes directes o a través del fons anunciat per la Generalitat per als sectors econòmics afectats per la crisi sanitària


 

L’alcalde d’Elx, Carlos González, ha anunciat que l’Equip de Govern Municipal segueix compromés amb el sector de la Palma Blanca i ha anunciat que, igual que ja va fer en 2020, promourà accions per compensar les pèrdues que es preveuen per la suspensió de la Setmana Santa, com a conseqüència de la pandèmia.

“No cal dir que el nostre compromís com a Equip de Govern Municipal amb el sector de la Palma ja es va donar en el passat exercici i es donarà en aquest”, ha apuntat González. A més, ha dit que aquest suport podria arribar a través d’ajudes directes o a través del fons anunciat per la Generalitat per als sectors econòmics afectats per la crisi sanitària.

“En la campanya anterior vam prendre decisions concordes amb el sector que representa la ciutat des del punt de vista socioeconòmic, però també des de les tradicions. Vam possibilitar que altres administracions com la Diputació s’implicaren i si enguany es repeteixen les circumstàncies, el nostre compromís amb el sector continuarà sent el mateix”, ha apuntat l’alcalde, que ha afegit que “en aquests moments estem treballant amb la Generalitat i amb les diputacions en la creació d’un fons per rescabalar de les pèrdues a tots els sectors afectats com a conseqüència de les mesures restrictives derivades de l’epidèmia, i, a la meua manera de veure, aquesta és una de les activitats que podria cobrir aquest fons”.