L’alcalde dona suport al sector de la perruqueria, l’estètica i la barberia davant la situació que està travessant per la pandèmia

L’alcalde dona suport al sector de la perruqueria, l’estètica i la barberia davant la situació que està travessant per la pandèmia

Carlos González es reuneix amb representants de la Plataforma “Creure en nosaltres” que reclamen una baixada al 10% de l’IVA que en 2012 va pujar el Partit Popular i que va passar del 8% al 21%


L’alcalde, Carlos González, s’ha reunit amb la Plataforma “Creure en nosaltres” en representació de la perruqueria, l’estètica i la barberia d’Elx; després de la manifestació que el sector de la bellesa ha convocat a la plaça de Baix per reclamar una baixada al 10% de l’IVA, que en 2012 va pujar el Partit Popular i que va passar del 8 al 21%, 13 punts per damunt.

En aquest sentit, l’alcalde il·licità ha manifestat el seu suport al col·lectiu davant la situació que està travessant per les conseqüències de la pandèmia i les mesures restrictives adoptades pel Consell valencià per frenar els contagis.

Per la seua part, els representants han agraït la voluntat i l’interés de l’alcalde cap a un dels sectors essencials per al conjunt de la societat, per la seua contribució a la generació d’ocupació i al benestar de la població.