L’UME desinfectarà immediatament la residència de majors d’Altabix

L’UME desinfectarà immediatament la residència de majors d’Altabix

L’alcalde, Carlos González, sol·licita a la Delegació del Govern i a la Secretaria Autonòmica d’Emergències la intervenció de la Unitat Militar d’Emergències


La Unitat Militar d’Emergències (UME) té previst intervindre demà en la residència de majors d’Altabix per desinfectar les instal·lacions després de l’increment de contagis per coronavirus registrat durant els últims dies, segons ha informat l’alcalde d’Elx, Carlos González.

El responsable de l’Equip de Govern Municipal s’ha posat en contacte amb la Delegació del Govern en la Comunitat i amb el secretari autonòmic d’Emergències, José María Ángel, per a sol·licitar-los aquesta intervenció amb la finalitat d’intentar frenar l’expansió del virus. “Hui mateix, es realitzarà una valoració de la situació inspeccionant les instal·lacions perquè a partir de demà es realitze la intervenció”, assenyala l’alcalde.

El responsable de l’Equip de Govern demana de nou a la Conselleria que resolga tots els problemes sorgits en aquest centre amb motiu de la pandèmia

L’UME ja va intervindre en aquesta residència el passat mes d’abril, en ple confinament, i en altres zones estratègiques del municipi com l’aeroport o les estacions de tren i autobusos.

Estem molt preocupats per la situació que s’està donant a la residència d’Altabix. Considere que la Conselleria ha de fer un esforç per resoldre immediatament les necessitats que han sorgit com a conseqüència dels contagis que s’han produït en els últims dies en la plantilla, una cosa absolutament prioritària”, indica el regidor il·licità.

Carlos González  ja va reclamar el passat mes de novembre a la vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra, una acció urgent per oferir atenció adequada als ancians de la residència. El regidor il·licità considera “inadmissible i intolerable” la situació plasmada en un informe pel Síndic de Greugues, que recull les contínues queixes dels familiars dels residents.