El Gran Teatre d’Elx reprén la seua programació al març amb artistes com Núria Espert, Miguel Poveda o Javier Gutiérrez

El Gran Teatre d’Elx reprén la seua programació al març amb artistes com Núria Espert, Miguel Poveda o Javier Gutiérrez

La regidora de Cultura, Marga Antón, destaca que “el nostre objectiu és oferir la millor programació amb mesures de seguretat exhaustives i continuar amb el suport al sector cultural”


Marga Antón, regidora de Cultura, ha presentat aquest matí la nova programació del Gran Teatre d’Elx, que comprén entre març i juny de 2021. Antón ha afirmat que “el nostre objectiu és oferir la millor programació amb mesures de seguretat exhaustives i continuar amb el suport al sector cultural”.

Entre les principals representacions en l’àmbit del teatre i les arts escèniques destaquen Núria Espert amb l’obra ‘Romancero gitano’; Juan Diego Botto amb ‘Una noche sin luna’; Javier Gutiérrez amb ‘Los principiantes’ o Joaquín Reyes amb ‘¡Festejen la broma!’.

A més, es recuperen les obres de teatre ajornades per les condicions derivades de la situació sanitària com ‘Las coses que sé que són veridad’ de Verónica Forqué; ‘Don Quijote en los infiernos’ d’Atrote Teatro i ‘El perro del hortelano’ d’Emma Lobo.

En la secció de Teatre musical familiar s’estrenarà ‘¡Un poco loco!, el nou musical tribute a Coco’; ‘Sim saladín la pandilla de drilo’ i ‘Mulán’ el musical. En l’àrea de dansa es reprendrà X Festival Abril en dansa.

En l’àmbit musical actuaran Miguel Poveda, estrela del flamenc, l’Orquestra simfònica d’Elx amb el concert d’abonament III, el pianista il·licità Francisco José Garcí Verdú o Diana Navarro, entre altres.

La regidora de Cultura ha explicat que “sempre busquem dins de les diferents disciplines trobar la manera d’agradar a tots els ciutadans perquè vegen les seues preferències reflectides en la programació”.

Marga Antón ha destacat que “des de la Regidoria de Cultura sempre posem el focus a seguir amb el suport al sector cultural per a no cancel·lar mai res, sinó ajornar les estrenes, arribat el cas que per raons de la pandèmia ens vegem obligats a tancar els espais escènics”. A més, ha recordat que la cultura és segura i ha convidat a tota la població a gaudir de la programació al Gran Teatre d’Elx.