Elx entra com a membre de ple dret en la Xarxa de Ciutats AVE

Elx entra com a membre de ple dret en la Xarxa de Ciutats AVE

L’alcalde, Carlos González, i el regidor de Turisme, Carles Molina, participen en la primera assemblea ordinària de l’associació, celebrada de manera telemàtica


Elx ja és membre associat, de ple dret, de la Xarxa de Ciutats AVE, una associació que compta amb més de 15 anys i que va nàixer per a promocionar els destins que la integren. L’alcalde d’Elx, Carlos González, i el regidor de Turisme, Carles Molina, han participat de manera telemàtica en la primera assemblea ordinària de 2021 en la qual, entre altres assumptes, es va aprovar l’informe de gestió de 2020, el calendari d’actuacions per a enguany i les altes i les baixes de nous membres.

Carlos González ha assenyalat durant l’obertura de l’assemblea que “estem absolutament encantats i per a nosaltres és un autèntic plaer participar en aquesta reunió i formar part d’aquesta Xarxa. Tenim unes altes expectatives depositades tant en l’alta velocitat, que ja arriba a la nostra ciutat, com a formar part de l’associació i que això ens servisca per a la promoció turística. Al mateix temps, estem segurs que la cooperació i el treball en comú amb totes les vostres ciutats i municipis que conformeu aquesta important Xarxa serà de gran utilitat per a Elx, que és la ciutat número 19 de l’Estat espanyol en grandària poblacional”.

La participació d’Elx en aquesta associació li permetrà estar en accions de promoció nacional i internacional com fòrums, fires i esdeveniments. La ciutat podrà incorporar totes les activitats, propostes i experiències que promociona Visitelx i donar-los una major visibilitat.

El regidor il·licità assenyala que “tenim unes altes expectatives tant en l’alta velocitat com a formar part de la Xarxa, i que això ens servisca per a la promoció turística”

Elx va entrar a formar part de l’associació com a membre adherit al juny de 2014 en complir amb el requisit de tindre previst a mitjà termini la connexió amb la infraestructura de l’AVE i una parada. L’alta velocitat Elx-Madrid va ser inaugurada el passat dia 1 pel president del Govern, Pedro Sánchez, a l’estació il·licitana.

La Xarxa de Ciutats AVE, a la qual també s’ha incorporat Oriola, ofereix un servei únic que posa a la disposició de la clientela més de 500 productes i experiències pensats per a tota la tipologia de potencials usuaris. Les 32 ciutats que formen part de la Xarxa i les experiències que ofereixen en destinació són un important atractiu turístic per a usar el tren.

Un nou portal acosta actualment tota l’oferta de la Xarxa no sols al client final sinó també a operadors turístics que compten amb la seua pròpia àrea d’accés directe en la web per a comprar viatges de manera senzilla. El portal ofereix també la compra de paquets dinàmics que permetran als usuaris dissenyar el seu propi viatge i combinar trajectes, allotjaments i experiències.

A aquestes possibilitats s’afigen ara les propostes d’activitats i de paquets turístics que Elx posa a disposició dels turistes i dels visitants a través de la web www.visitelche.com.