La nova cafeteria “Xixili” del Centre de Congressos preveu la seua obertura l’1 d’abril sempre que la situació de crisi sanitària ho permeta

La nova cafeteria “Xixili” del Centre de Congressos preveu la seua obertura l’1 d’abril sempre que la situació de crisi sanitària ho permeta

El regidor de Turisme, Carles Molina, i la responsable d’Inpares Levante, Conchi García, presenten el local que estarà dirigit a tota mena de públic amb una gran varietat de plats inspirats en la gastronomia basca


La nova cafeteria “Xixili” (murmuri en basc) del Centre de Congressos preveu la seua obertura el pròxim 1 d’abril sempre que la situació de crisi sanitària ho permeta. Així ho ha anunciat aquest matí el regidor de Turisme, Carles Molina, acompanyat de la responsable de l’empresa concessionària Inpares Levante, Conchi García, en la presentació del local municipal.

Molina ha recordat que “el Consell Rector va adjudicar a l’empresa de catering aquest servei per un import anual d’11.400 euros. Aquesta quantitat es llevarà de manera progressiva per cobrir la inversió mínima de 30.000 euros que se sol·licitava en la licitació”. Així mateix, el regidor ha destacat que aquest projecte és de gran interés i importància perquè podrà dinamitzar l’economia local i millorar el servei que ofereix el Centre de Congressos”.

L’establiment comptarà amb instal·lació elèctrica, wifi i tindrà zona de barra, així com una gran vidriera que permetrà la ventilació del bar

En aquest sentit, el regidor ha agraït la implicació i la valentia de l’empresa per llançar-se en aquesta iniciativa malgrat l’actual crisi que està vivint el sector hostaler.

Per la seua part, García ha fet una exposició de les primeres imatges del que serà la cafeteria amb una projecció moderna i actual. L’establiment comptarà amb instal·lació elèctrica i wifi. A més, tindrà zona de barra i estarà envoltat d’una gran vidriera que permetrà la ventilació del local.

“Treballarem de sol a sol, amb desdejuni, esmorzar, dinar i sopar”, ha assegurat la responsable de l’empresa, que ha informat que “el servei anirà dirigit a tota mena de públic i comptarà amb una gran varietat de plats inspirats en la gastronomia basca. Alguns d’aquests plats seran econòmics i assequibles, però hauran altres plats per a aquelles persones que vulguen donar-se un capritx”.