La Policia Local deté un home per insultar i amenaçar una dona mentre passejava per la Ciutat Esportiva

La Policia Local deté un home per insultar i amenaçar una dona mentre passejava per la Ciutat Esportiva

L’autor, presumptament, hauria dirigit insults i obscenitats a la dona mentre es trobava realitzant esport


La Policia Local d’Elx va detindre diumenge passat, 14 de març, un home de 52 anys per, presumptament, insultar i amenaçar una dona mentre passejava per la Ciutat Esportiva.

La detenció es va produir després que, a les 18.15 hores, membres de la Sala d’Operacions reberen la trucada d’una dona denunciant l’assetjament i insults d’un home en la via pública.

El presumpte autor dels fets, que va ser localitzat per la Unitat Territorial (UTE), evidenciava una actitud escapadissa. Segons fonts de la policia, pel que sembla, mentre la víctima es trobava fent esport a l’entorn de la Ciutat Esportiva, es va creuar amb l’acusat, que, després de dirigir-se a ella en termes agressius, l’hauria seguida uns metres.

Davant aquesta situació, la dona va parar i va advertir a l’home de la seua intenció de telefonar immediatament al 112, i seguidament va ser amenaçada per això. No obstant això, el denunciat va marxar del lloc i va ser seguit per la dona fins al moment en què la patrulla els va interceptar.

L’home va indicar als agents que l’exposat per la dona no era veritat i va destacar que l’hauria saludada sense conéixer-la. Amb dues versions i amb altres indicis recaptats pels agents, l’implicat va ser detingut i traslladat a dependències policials per un presumpte cas d’agressió verbal masclista.