La regidora de Festes visita l’exposició de dibuixos i trons en miniatura de la Setmana Santa que des de hui es pot contemplar en El Corte Inglés

La regidora de Festes visita l’exposició de dibuixos i trons en miniatura de la Setmana Santa que des de hui es pot contemplar en El Corte Inglés

Mariola Galiana assegura que “aquesta mostra és una excel·lent iniciativa per a acostar la Setmana Santa als més menuts, especialment en aquest any tan diferent en el qual no podrem gaudir de les processons als nostres carrers”


La regidora de Festes, Mariola Galiana, acompanyada pel president de la Junta Major de Confraries i Germandats de la Setmana Santa, Joaquín Martínez, ha visitat aquesta vesprada El Corte Inglés, “Ciutat d’Elx”, l’Aula Cultural del qual acull des de hui l’exposició de dibuixos i minitrons de Setmana Santa realitzats pels escolars il·licitans, així com la mostra de retallables de caperutxes. A l’acte ha assistit també la representant de El Corte Inglés, Ana Castellano.

Tal com ha explicat Martínez, la mostra compta amb més de 500 dibuixos i supera amb escreix la participació d’anteriors edicions.

Per la seua part, Galiana ha assenyalat que “aquesta mostra és una excel·lent iniciativa per a acostar la Setmana Santa als més menuts, especialment en aquest any tan diferent en el qual no podrem gaudir de les processons als nostres carrers”.

La regidora ha assegurat sentir-se “convençuda de la importància de treballar amb els escolars per a fomentar la inclinació cap a la nostra cultura i les nostres tradicions”.

Enhorabona a la Junta Major per aquestes iniciatives que venen a sumar-se a totes les que ja hem posat en marxa i a les que estan per vindre per a, d’alguna manera, reviure el sentiment confrare a Elx en aquest any tan diferent i tan excepcional”, ha conclòs Mariola Galiana.