L’Ajuntament manté el programa ‘Cos Europeu de Solidaritat’ amb estrictes mesures de seguretat i d’higiene

L’Ajuntament manté el programa ‘Cos Europeu de Solidaritat’ amb estrictes mesures de seguretat i d’higiene

Marga Antón, regidora de Joventut, afirma que “aquest projecte ofereix la possibilitat d’aconseguir canvis i desenvolupar capacitats i competències en els àmbits personal i professional”


La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Elx continua oferint el programa ‘Cos Europeu de Solidaritat’ amb estrictes mesures de seguretat i d’higiene.

L’Ajuntament d’Elx forma part en l’organització d’enviament i d’acolliment de voluntaris i la Regidoria de Joventut és l’encarregada de fer una formació a l’eixida i una tutorització personalitzada durant tota l’estada de la persona.

Aquest projecte és una oportunitat per a ajudar al conjunt de la comunitat dins i fora d’Europa. El ‘Cos Europeu de Solidaritat’ ajuda a les persones joves a participar en projectes comunitaris tant al seu país com a l’estranger. El requisit principal és tindre entre 18 i 30 anys.

Alejandra Guijarro és la primera voluntària que realitzarà una estada enguany. El seu voluntariat es desenvoluparà a Alemanya (Weingarten), on realitzarà les seues activitats relacionades amb la discapacitat, i l’ajuda als usuaris en el seu dia a dia.

Marga Antón, regidora de Joventut ha afirmat que “aquesta iniciativa no sols ofereix una experiència estimulant i enriquidora sinó que dona la possibilitat d’aconseguir canvis i de desenvolupar capacitats i competències en els àmbits personal i professional”.