Bely Basarte actua aquest divendres en el Gran Teatre amb el seu nou treball “El camino que no me llevó a Roma”

Bely Basarte actua aquest divendres en el Gran Teatre amb el seu nou treball “El camino que no me llevó a Roma”

L’àlbum és la curació d’un desamor que va viure l’artista, ja que compta amb algunes de les cançons més personals i crues que ha escrit mai
La Banda Simfònica d’Elx retrà homenatge a totes les mares en un concert molt especial en la rotonda del Parc Municipal


El divendres 30 el Gran Teatre comptarà amb l’actuació de Bely Basarte. El seu nou àlbum és una curació d’un desamor que va viure l’artista i cada cançó que ha anat component ha sigut la seua teràpia.

Fins al diumenge 2 de maig es podrà veure “Volver a empezar” als Cines Odeon. La pel·lícula narra la història d’una mare soltera que decideix abandonar al seu abusiu ex marit i lluitar contra el corrupte sistema immobiliari. En el procés, a més, no sols reconstrueix la seua vida, sinó que també es descobreix a ella mateixa.

A més, en L’Escorxador tindrem l’espectacle de dansa “Antes de que todos lo sepan” el dijous a la vesprada i, el divendres i el dissabte a la vesprada, l’obra de teatre “Casa de muñecas”.

Finalment, la sala Maçònica de la Calaforra acull 3 obres del pintor Luis Zotes en homenatge a Federico García Lorca i Miguel Hernández; mentre que el diumenge 2, a les 12.00 hores, hi haurà un concert interpretat per la Banda Simfònica d’Elx amb motiu del Dia de la Mare en la rotonda del Parc Municipal.

Gran Teatre

Divendres 30 d’abril.

Concert: Bely Besarte.

Entrades: En la taquilla del Gran Teatre o en Instanticket.

Horari: 20.00 hores.

Informació: “El camino que no me llevó a Roma és el meu segon àlbum d’estudi. Conté algunes de les cançons més personals i crues que he escrit mai. El procés de composició va començar a principis de l’any passat. Tenia el cor destrossat, una casa nova i la meua guitarra de sempre. Com si d’una teràpia es tractara, les meues ferides van anar curant-se amb cada tema.”

Cines Odeon

Del dimecres 28 al diumenge 2 de maig.

Cine: ‘Volver a empezar’, dirigida por Phyllida Lloyd (Irlanda).

Entrades: En taquilla e Instanticket.

Sessions: 17:00 i 19:30 hores.

Informació: “Sandra és una jove mare soltera que un dia decideix abandonar al seu abusiu ex marit i lluitar contra el corrupte sistema immobiliari. La seua idea consisteix a construir la seua pròpia casa, una llar càlida, segura i feliç on cresquen les seues dues filles xicotetes. Per a això, comptarà amb una sèrie de disposats amics a secundar-la i ajudar-la. En el procés, a més, no sols reconstrueix la seua vida, sinó que també es descobreix a ella mateixa.”.

L’Escorxador

Dijous 29 d’abril.

Dansa: Paula Serrano, “Antes de que todos lo sepan”.

Entrades: En la taquilla del Gran Teatre, en Instanticket i en la taquilla de L’Escorxador una hora abans de l’espectacle.

Horari: 20:00 hores.

Informació: “Antes de que todos lo sepan” és una peça coreogràfica i el resultat d’una investigació sobre la creació escènica sense veure. Convidem l’espectador a imaginar amb altres maneres de moure els cossos, moure l’espai, la llum i el so.

Divendres 30 d’abril i dissabte 1 de maig.

Teatre: “Casa de muñecas”, de Taitantos teatre.

Entrades: En la taquilla del Gran Teatre, en Instanticket i en la taquilla de L’Escorxador una hora abans de l’espectacle.

Horari: 19:00 hores.

Informació: “Una de les primeres obres feministes, que va ser censurada durant molt de temps. Pèrdua de l’equilibri familiar quan no se segueix l’acceptat socialment, submissió de l’esposa, parelles del mateix sexe…

Sala de la Calaforra

Del dimarts 27 al diumenge 2 de maig.

Exposició: Homenatge a Federico García Lorca i Miguel Hernández.

Entrades: Lliure.

Sessions: de 10.00 a 14.00 hores i de 15.00 a 18.00 hores de dimarts a dissabte i de 10.00 a 14.00 hores el diumenge.

Informació: Les peces consisteixen en un tríptic pintat a l’oli que recull el moment de la detenció, i dos retrats més de tots dos escriptors, el de Miguel Hernández de cos sencer durant la seua estada a la presó.

Rotonda del Parc Municipal

Diumenge 2 de maig.

Cicle de música: Concert Homenatge Dia de la Mare, interpretat per la Banda Simfònica d’Elx.

Entrades: Gratuïtes en la taquilla del Gran Teatre

Sessions: 12.00 hores.

Informació: Aquest diumenge comença un cicle de 8 activitats, que inclouen l’actuació de bandes de música locals i la participació de diversos grups especialitzats en teatre familiar, els espectacles del qual contenen una aposta especial per la part musical, amb cançons i balls que faran les delícies del públic de totes les edats. La Banda Simfònica d’Elx retrà homenatge a totes les mares en un concert molt especial que comptarà amb la interpretació de les següents obres: ‘A mi madre’ (pasdoble), de Roque Baños; ‘Cançon de mare’, de Rafael Talens; ‘The woman in White’, d’Andrew J. Webber. y Arr. Johan de Meij; ‘Rapunzel’ de Bert Appermont; ‘The Story of Anne Frank’, d’Otto M. Schwarz; ‘I Dreamed a Dream’ (Soñé una vida) del musical Los Miserables, Claude-Michel Schönberg. – Arr. Tomás Horcajada i ‘Cassiopeia’, de Carlos Marqués.