Carlos González: “Continuar amb la vacunació és una eina per a frenar la quarta ona”

Carlos González: “Continuar amb la vacunació és una eina per a frenar la quarta ona”

Prop de 6.000 persones nascudes entre 1956 i 1957 estan citades per a vacunar-se entre hui i demà al pavelló del Toscar


L’alcalde d’Elx, Carlos González, ha tornat a fer una crida a la ciutadania sobre la necessitat d’avançar en la campanya de vacunació. “Continuar amb la vacunació significa continuar avançant en l’objectiu d’immunitzar la majoria de la població com a estratègia en la lluita contra la pandèmia i com a eina per a frenar la quarta ona i que continuem tenint taxes d’incidència que ens permeten anar recuperant espais de normalitat”, ha apuntat l’alcalde.

El 6 d’abril i el 7 d’abril, es reprén la vacunació de la població adscrita als departaments de l’Hospital General Universitari d’Elx i de l’Hospital del Vinalopó. En aquest cas es durà a terme al pavelló poliesportiu del Toscar i estan citats els nascuts en els anys 1956 i 1957 dels municipis d’Elx, de Santa Pola, de Crevillent i d’Asp als quals se’ls administrarà la primera dosi d’Astrazeneca.

Prop de 6.000 persones de la nostra comarca estan citades per a ser vacunades entre el 6 i el 7 d’abril. Estic convençut que una vegada més, el comportament de la població serà exemplar i no faltaran a la seua cita, ja que la volta a l’anhelada normalitat passa ineludiblement perquè el nombre de persones vacunades i, per tant, immunitzades siga com més alt possible”, ha declarat l’alcalde.

En aquesta ocasió torna a ser l’Hospital General Universitari d’Elx que organitza aquestes jornades de vacunació en col·laboració amb Salut Pública, l’Ajuntament d’Elx, Policia Local, Protecció Civil i DYA.

“Farem un nou pas en la lluita contra la pandèmia i estic convençut que la vacunació es durà a terme de manera àgil, còmoda i efectiva com així va ser fa uns dies amb la vacunació del personal dels centres docents al pavelló Esperanza Lag”, ha indicat Carlos González.

Està previst que es vacune amb Astrazeneca el 6 d’abril de 8.00 a 21.00 i el 7 d’abril de 8.00 a 15.00 hores. En total s’habilitaran onze llocs de vacunació i s’espera que el ritme d’aquesta siga de 15 persones cada mitja hora.

Evitar la quarta ona

Segons el parer de l’alcalde, “a Elx, a la província i al conjunt de la Comunitat Valenciana ens trobem amb una de la taxa d’incidència de contagis més baixa del país. Per això és fonamental continuar avançant en la vacunació per a evitar una temuda quarta ona”.

González recorda que “tots i totes estem fent un enorme esforç per a complir amb les restriccions i amb les normes sanitàries i, sens dubte, vacunar-nos quan ens toca és la millor manera de contribuir a posar fi a aquesta terrible pandèmia. Estic convençut que junts ho aconseguirem”.