El centre cívic de Candalix acollirà el dilluns el primer ple presencial després de set mesos de sessions telemàtiques per causa de la pandèmia

El centre cívic de Candalix acollirà el dilluns el primer ple presencial després de set mesos de sessions telemàtiques per causa de la pandèmia

La sessió se celebrarà el pròxim dia 26 a partir de les nou del matí amb la presència de tots els regidors


La millora de la situació sanitària a Elx ha portat l’alcalde de la ciutat, Carlos González, a convocar de manera presencial el pròxim ple ordinari que, per qüestions organitzatives i d’espai, se celebrarà al centre cívic de Candalix, popularment conegut com “Bailongo”, dilluns que ve, dia 26, a partir de les nou del matí.

Les mesures restrictives acordades per les autoritats sanitàries van obligar a realitzar plens telemàtics des del mes de setembre passat. El saló de plens ha acollit les últimes sessions amb la presència de l’alcalde i dels portaveus dels diferents grups polítics amb representació municipal, mentre que els altres regidors van participar de manera telemàtica.

L’alcalde, Carlos González, considera que ja es donen les condicions per a celebrar el ple amb tots els regidors en un lloc que permet mantindre la distància de seguretat

El responsable de l’Equip de Govern Municipal creu que ja es donen les suficients condicions de seguretat per a poder celebrar els plens amb tots els components de la corporació municipal. Per a aquesta convocatòria s’ha optat pels locals del centre cívic perquè permeten mantindre les distàncies i facilitar la participació dels 27 membres de la corporació.

Entre altres assumptes, durant la sessió plenària s’abordarà l’aprovació provisional del reglament de cerimònies civils a Elx i es donarà compte de l’expedient de liquidació del pressupost de 2020. A causa de les limitacions d’aforament encara no es permet l’assistència de públic. No obstant això, el desenvolupament de la sessió, com és habitual, es podrà seguir en directe pel canal de YouTube de l’Ajuntament i per la pàgina de Facebook municipal.