El Passeig de l’Estació acollirà l’eixida de la 72 edició de la Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana aquest pròxim 14 d’abril

El Passeig de l’Estació acollirà l’eixida de la 72 edició de la Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana aquest pròxim 14 d’abril

El regidor d’Esports, Vicente Alberola, destaca que els equips participants podran acreditar-se i recollir els dorsals dimarts que ve, 13 d’abril, des de les 15 hores al Centre de Congressos


Elx acollirà l’eixida de la 72 edició de la Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana Gran Premi Banc Sabadell 2021 dimecres que ve, 14 d’abril, després d’haver sigut ajornada en la primera setmana de febrer a conseqüència de la pandèmia. Així ho ha anunciat aquest matí el regidor d’Esports, Vicente Alberola, acompanyat dels regidors de Turisme, Carles Molina, i de Seguretat Ciutadana, Ramón Abad, així com del director del Banc Sabadell, Jesús Cifuentes, i del director general de la Volta Ciclista de la Comunitat Valenciana, Ángel Casero.

Segons ha anunciat Alberola, els 15 equips participants podran acreditar-se i recollir els dorsals dimarts que ve, 13 d’abril, des de les 15 hores al Centre de Congressos. En aquest esdeveniment no es permetrà l’accés al públic i estarà restringit pel protocol sanitari davant de la Covid-19.

En principi la jornada estava programada perquè haguera sigut una fusió de l’esport professional amb les escoles esportives i amb l’escola municipal de ciclisme. El regidor d’Esports ha aprofitat, a més, per a agrair l’assistència de la Unió Ciclista Il·licitana i al seu president Paco García en la presentació d’aquesta cita esportiva.

El regidor de Turisme, Carles Molina, assenyala que la carrera s’emetrà en directe per xarxes socials perquè els aficionats puguen seguir-la i es difondrà un anunci publicitari de la ciutat, que posarà Elx en l’ull mediàtic en un moment com l’actual

Segons ha destacat Alberola “la carrera, que ha experimentat un fort creixement des del seu retorn en 2016, manté el mateix recorregut i té previst comptar amb la presència dels millors ciclistes del pilot internacional”.

El tret d’eixida es donarà sobre les 10.20 hores des del Passeig de l’Estació i es recorrerà un total de sis quilòmetres al nucli urbà d’Elx.

Malgrat que el regidor de Seguretat Ciutadana ha reconegut en tot moment el bon comportament de la ciutat il·licitana, ha fet una crida a la responsabilitat perquè els il·licitans i les il·licitanes respecten els protocols i les mesures sanitàries que s’han implementat durant tot el recorregut.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Ramón Abad, recorda que l’esdeveniment serà sense públic i fa una crida a la responsabilitat perquè els il·licitans i les il·licitanes respecten els protocols i les mesures sanitàries que s’han implementat durant tot el recorregut

Per la seua part, el regidor de Turisme ha informat que la Volta Ciclista s’emetrà en directe per les xarxes socials de la Volta Ciclista perquè els aficionats puguen seguir-la i es difondrà un anunci publicitari de la ciutat que posarà Elx en l’ull mediàtic en un moment com l’actual. Així mateix, ha agraït a la Regidoria d’Esports pel fet de posicionar Elx com a línia estratègica del turisme esportiu i convertir-la en ciutat cultural i patrimonial turística.

El director de la carrera ha recordat que “la prova es retransmetrà també per Eurosport 1, des d’on l’any passat vam arribar a més de 130 països” i  ha agraït el suport del consistori en la realització d’aquesta fita esportiva.

“Per a Banc Sabadell és un privilegi formar part d’aquesta iniciativa ja que aquesta convocatòria posseeix un significat de vertebració del territori, de promoció d’hàbits saludables, de valors com l’esforç i la tenacitat, del treball en equip i la identificació amb una fi comuna que és l’èxit”, ha recalcat Cifuentes.