El Saló de Plens de l’Ajuntament d’Elx acull la presa de possessió de 7 nous funcionaris

El Saló de Plens de l’Ajuntament d’Elx acull la presa de possessió de 7 nous funcionaris

L’alcalde Carlos González i el regidor de Recursos Humans, Ramón Abad, assisteixen a l’acte que s’ha desenvolupat amb totes les mesures higienicosanitàries davant la Covid-19


L’alcalde d’Elx, Carlos González, i el regidor de Recursos Humans, Ramón Abad, han assistit aquest matí a la presa de possessió de nous funcionaris en un acte que ha tingut lloc en el Saló de Plens de l’Ajuntament amb totes les mesures higienicosanitàries davant la Covid-19.

El responsable de l’Equip de Govern felicita els treballadors i destaca dos valors fonamentals com “la implicació i el compromís a l’hora d’atendre la ciutadania, que és l’objectiu fonamental de tota l’activitat municipal”

L’alcalde il·licità, que ha felicitat cadascun dels treballadors, ha assenyalat que alguns d’aquests s’incorporen al consistori i altres milloren la seua situació laboral a través de la promoció interna. Així mateix, González ha posat en valor el treball que exerceixen i ha destacat dos valors fonamentals com “la implicació i el compromís a l’hora d’atendre la ciutadania, l’objectiu fonamental de tota l’activitat municipal”.

Un total de set funcionaris han jurat el seu càrrec. Es tracta de Juan Carlos Durá Guilló (encarregat d’esports); José Luis Salmerón Pérez (oficial de lampisteria); Inmaculada Guijarro Mateo (auxiliar de biblioteques); María Isabel Tomás Saavedra (oficial de cuina i rebost); José Ferriz Cerdán (ajudant de jardineria); Raúl Nieto Jiménez (ajudant de jardineria/tècnic de diversitat funcional); Roberto Antón Galvañ (tractorista).