Elx ofereix 380 places municipals d’Educació Infantil per al pròxim curs

Elx ofereix 380 places municipals d’Educació Infantil per al pròxim curs

El procés, que arranca dilluns que ve, 3 de maig, haurà de realitzar-se a través de la seu electrònica de l’Ajuntament


Dilluns que ve, 3 de maig, arranca el procés d’admissió en les cinc escoles infantils municipals d’Elx, que ofereixen un total de 380 places per al curs acadèmic 2021/2022. Per etapes, les famílies il·licitanes podran optar, per als seus xiquets nascuts en 2019 (2 anys), a 216 places; per als de 2020 (1 any), a 156; i per als de 2021 (bebés), a 8. Si existira demanda en aquest últim grup d’edat, s’obriria una aula específica a l’escola infantil Rosa Fernández.

Es podrà fer una única sol·licitud de vacants per xiquet o xiqueta, i haurà de realitzar-se a través de la Seu Electrònica, s’iniciarà el termini el 3 de maig per a finalitzar el dia 21 d’aquest mes. Les llistes provisionals es publicaran el 14 de juny, i les reclamacions podran efectuar-se des d’aquesta data fins al 16. Els llistats definitius es coneixeran el 23 de juny, quan s’obrirà el període de matriculació fins al 2 de juliol, segons ha informat la regidora de l’àrea, María José Martínez, que ha aprofitat per a destacar el caràcter pioner d’aquestes escoles —Don Julio, Don Honorio, Don Crispín, Els Xiquets i Rosa Fernández— i el treball dedicat dels seus professionals per a “oferir el millor ensenyament als xiquets i a les xiquetes”.

La regidora ha recordat que les reclamacions hauran d’efectuar-se per correu electrònic a una adreça que habilitarà la Regidoria, i que les sol·licituds o la documentació enviades fora de termini seran desestimades per a la baremació, la qual pot consultar-se detalladament, juntament amb la puntuació que brinda l’accés a l’educació infantil municipal, en la web de l’Ajuntament. Igualment, ha manifestat que, depenent de l’evolució de la situació sanitària, la Regidoria es planteja recuperar l’horari especial.