Elx conclou les obres de renovació integral i millora del poliesportiu Altabix amb dos nous camps de gespa artificial de futbol 11 i 7

Elx conclou les obres de renovació integral i millora del poliesportiu Altabix amb dos nous camps de gespa artificial de futbol 11 i 7

L’alcalde Carlos González, i el regidor d’Esports, Vicente Alberola, visiten les renovades instal·lacions que compten amb millor il·luminació, nova tanca perimetral i vestuaris reformats


L’Ajuntament d’Elx ha finalitzat les obres de renovació integral de les instal·lacions del poliesportiu Altabix. L’alcalde Carlos González i el regidor d’Esports, Vicente Alberola, han visitat aquest matí el complex esportiu per a supervisar els treballs que han suposat una inversió de més d’1,2 milions d’euros. L’alcalde il·licità ha explicat que “l’actuació suposa la remodelació, l’embelliment i l’adequació de l’entorn, així com la millora de la funcionalitat, atés que l’increment de nombre de camps de gespa artificial possibilitarà que cada vegada siguen més els clubs que utilitzen aquestes instal·lacions”.

Segons ha explicat el responsable de l’Equip de Govern els treballs han consistit en la construcció de dos camps de gespa artificial de futbol 11 i 7, la urbanització de les zones comunes i les zones exteriors, així com l’adequació d’un nou accés que connecta el poliesportiu amb el barri, la reforma del vestuari, i la millora de la il·luminació. També s’ha reformat la pista poliesportiva i s’ha col·locat una nova tanca perimetral.

González ha destacat que “aquesta actuació, posada en marxa des de la Regidoria d’Esports, ha suposat la transformació d’un antic poliesportiu sense pràcticament ús en un nou i modern al servei dels esportistes de la ciutat i de la població en general” i ha recordat que el projecte forma part del Pla de Modernització d’Instal·lacions Esportives, en el qual el Govern Municipal destinarà més de 10 milions d’euros. En aquest sentit, González ha assenyalat que des del govern s’està fent un important esforç inversor en un moment complex, a conseqüència de la pandèmia, que contribueix al dinamisme econòmic i a la generació d’ocupació en el nostre municipi”.

Aquesta actuació s’uneix unes altres ja realitzades pel consistori com la substitució dels camps de gespa artificial a Carrús, a Torrellano i al poliesportiu Altabix, així com la construcció del nou camp de gespa artificial a la Foia. Així mateix, l’alcalde ha subratllat algunes obres com les del poliesportiu Carrús-Est i la posada en marxa del nou poliesportiu inclusiu a l’entorn del barri del Cementeri o la finalització dels treballs de substitució del paviment de l’Esperanza Lag.

El regidor il·licità destaca que “aquesta actuació suposa la transformació d’un antic complex esportiu sense pràcticament ús en un nou i modern al servei dels esportistes de la ciutat i de la població en general”

Per la seua part, Vicente Alberola ha recalcat que els nous camps de futbol del poliesportiu Altabix han aconseguit la certificació FIFA, un reconeixement de qualitat que concedeix la Federació Internacional de Futbol per a terrenys de joc equipats amb gespa artificial. “Estem parlant d’una superfície de primera categoria on els clubs de la nostra ciutat podran practicar esport en les millors condicions possibles”, ha assenyalat Alberola, que ha recordat que des de la Regidoria també estan treballant en la reforma de les instal·lacions esportives a pedanies com la Marina, la Baia, Torrellano, L’Altet i la Foia.