III Jornada de Donació de Sang per la Regidoria de Sanitat i l’Associació de Moros i Cristians

III Jornada de Donació de Sang per la Regidoria de Sanitat i l’Associació de Moros i Cristians

El Centre de Congressos Ciutat d’Elx va acollir el dijous 22 d’abril, la III Jornada de Donació de Sang organitzada per la Regidoria de Sanitat de l’Ajuntament d’Elx i l’Associació Festera de Moros i Cristians de la localitat. La regidora de l’àrea, Mariola Galiana, ha agraït la solidaritat del centenar d’il·licitans i d’il·licitanes que es van acostar a la seu congressual malgrat les inclemències meteorològiques.

 

Així mateix, Galiana ha recordat que per a convertir-se en donant “és necessari tindre entre 18 i 65 anys, pesar més de 50 quilos i no acudir en dejú”, i ha animat la ciutadania a participar en les noves jornades de donació programades pròximament. En concret, el dijous 29 d’abril, de 16.00 a 19.45 hores, al centre social Poeta Miguel Hernández; i el dilluns 3 de maig, de 17.00 a 20.30 hores, al polivalent de Carrús.