La Policia Local deté un home per circular amb un permís de conducció filipí fals

La Policia Local deté un home per circular amb un permís de conducció filipí fals

Els agents van comprovar la documentació del conductor després d’observar que circulava amb una motocicleta durant l’horari de restricció de mobilitat


La Policia Local d’Elx ha detingut un home de 39 anys per circular amb un permís de conducció filipí fals. Els agents van descobrir el delicte en demanar-li la documentació després d’observar que circulava amb una motocicleta durant l’horari de restricció de mobilitat dissabte passat, 27 de març.

El motorista va presentar dos documents d’orígens diferents, la qual cosa va alçar les sospites de les autoritats de seguretat

El presumpte autor del delicte va presentar un passaport provisional noruec i un permís de conduir filipí, la qual cosa va alçar les sospites per la disparitat d’orígens. Una vegada analitzada la documentació, l’agent que la va revisar va determinar que el passaport era autèntic, però que el permís de conduir era una falsificació. Així mateix, l’implicat tampoc va poder justificar que fora resident al territori nacional.

L’home va ser detingut com a presumpte autor de dos delictes. Un contra la seguretat del trànsit i un altre de falsedat documental. La Policia Local també va adjuntar un  informe pericial a les diligències per al Jutjat.