La regidora d’Educació destaca la importància d’iniciatives com “Sorprén-te amb la ciència” impulsada per Francis Mojica

La regidora d’Educació destaca la importància d’iniciatives com “Sorprén-te amb la ciència” impulsada per Francis Mojica

María José Martínez assegura que “hui més que mai, som conscients que sense ciència no hi ha futur, i aquest tipus de jornades contribueixen de manera decisiva al fet que els més joves siguen conscients d’això”


La regidora d’Educació, María José Martínez, ha clausurat la jornada “Sorprén-te amb la ciència”, una iniciativa liderada pel científic il·licità Francis Mojica, amb la qual s’ha pretés acostar el món de la investigació a les aules dels instituts de secundària del municipi d’Elx.

Martínez ha valorat molt positivament aquesta jornada i ha felicitat l’organització per aquesta iniciativa “tan útil com necessària”.

“La pandèmia mundial en la qual ens trobem immersos ha suposat un canvi en la nostra manera de vida, ha canviat les nostres prioritats i ha posat en evidència la importància de la investigació científica. Hui, més que mai, som conscients que sense ciència no hi ha futur i aquest tipus de jornades contribueixen de manera decisiva al fet que els més joves siguen conscients d’això”, ha destacat la regidora.

Ha afegit que els centenars d’alumnes que han participat en aquestes jornades gràcies a la implicació dels instituts que han participat, han tingut el privilegi d’escoltar alguns dels científics i de les científiques més rellevants del país, entre ells l’il·licità Francis Mojica.

Tant de bo aquesta jornada es repetisca en anys successius i sorgisquen més iniciatives d’aquest tipus. Per descomptat, vull expressar el suport incondicional de l’Ajuntament d’Elx a aquest tipus de jornades”, ha conclòs la regidora.