La Regidoria de Mobilitat se suma a la campanya ‘30 dies en bici’

La Regidoria de Mobilitat se suma a la campanya ‘30 dies en bici’

Díez ha animat “tota la ciutadania il·licitana a sumar-se a la campanya ‘30 dies en bici’, aparcar durant el mes d’abril els seus vehicles de motor i comprovar com millora la seua qualitat de vida”


La regidora de mobilitat de l’Ajuntament d’Elx, Esther Díez, ha afirmat hui que “des de la Regidoria de Mobilitat Sostenible ens sumem a la campanya ‘30 dies en bici’, amb l’objectiu de fomentar l’ús de la bicicleta a la nostra ciutat, en un context en què des de l’Ajuntament estem posant els mitjans per a afavorir aquesta manera de circulació per la ciutat de manera segura”.

Díez ha animat “tota la ciutadania il·licitana a sumar-se a la campanya ‘30 dies en bici’, aparcar durant el mes d’abril els seus vehicles de motor i comprovar com millora la seua qualitat de vida”.

Des de 2013 se celebra cada mes d’abril la campanya ‘30 dies en bici’ sobre la base de la proposta del moviment 30 Days of Biking sorgit en 2010 a Minneapolis (Minnesota, EUA) amb l’objectiu principal de promocionar l’ús quotidià de la bicicleta.

Díez ha recordat la importància del servei públic de préstec de bicicletes, Bicielx, el qual “compta amb 46 estacions a tot Elx, les quals alberguen 391 d’aquests vehicles sostenibles i que en total han recorregut 4.886.013 quilòmetres. A més, des de l’inici de Bicielx s’han realitzat 2.410.112 préstecs i s’ha evitat l’emissió de 255 tones de CO₂ a l’atmosfera.”