La rotonda del Parc Municipal acollirà aquesta primavera un cicle de música i teatre familiar

La rotonda del Parc Municipal acollirà aquesta primavera un cicle de música i teatre familiar

Cultura ofereix per a les matinals dels diumenges de maig i juny, a les 12.00 hores, una programació gratuïta per a l’entreteniment de tota la família


La rotonda del Parc Municipal és un auditori a l’aire lliure que sempre ha sigut considerat per les il·licitanes i els il·licitans com un dels seus llocs favorits per a gaudir de la cultura.

L’objectiu del departament de Cultura de l’Ajuntament d’Elx és reactivar la programació d’activitats en aquest paradisíac espai situat en el cor del palmerar Patrimoni de la Humanitat. Per a això s’estan duent a terme diverses iniciatives com la reforma de les instal·lacions, que van començar amb la inversió de més de 46.000 euros per a la millora dels camerinos i de l’escenari.

La regidora de Cultura, Marga Antón, destaca que “s’ha incrementat la partida per a la realització de nous concerts d’artistes de relleu nacional i internacional, com va succeir divendres passat, 23 d’abril, amb el reeixit espectacle del violinista Ara Malikian”.

Segons Marga Antón, “a més dels concerts puntuals d’artistes consagrats, la Regidoria de Cultura s’ha proposat consolidar una programació estable, amb cicles d’activitats que tindran lloc aquesta primavera i la pròxima tardor”.

La programació conté concerts de bandes de música de la nostra ciutat i diversos espectacles de teatre familiar que presten especial atenció a la part musical

D’aquesta manera, aquest mateix diumenge, 2 de maig, comença un cicle de 8 activitats, que inclouen l’actuació de bandes de música locals i la participació de diversos grups especialitzats en teatre familiar, els espectacles dels quals contenen una aposta especial per la part musical, amb cançons i balls que faran les delícies del públic de totes les edats.

Les invitacions per a assistir als huit espectacles que formen part d’aquest cicle són gratuïtes i poden retirar-se en la taquilla del Gran Teatre.

Programació rotonda Parc Municipal Primavera 2021

MAIG

Diumenge 2. 12.00 h.
Concert Homenatge Dia de la Mare. Banda Simfònica d’Elx.

Diumenge 9. 12.00 h.
El Rock&Roll també és cosa de xiquets… i de pares! Rochi Productions.

Diumenge 16. 12.00 h.
Caperucita Roja. Maracaibo Teatro.

Diumenge 23. 12.00 h.
Gatetemon en Concert.

Diumenge 30. 12.00 h.
Màgica Música. Teatralizarte.

 

JUNY

Diumenge 6. 12.00 h.
Concert “Tornar a começar”. Unió Musical de Torrellano.

Diumenge 13. 12.00h.
Tictac Momo. Talleralia Teatro.

Diumenge 20. 12.00 h.
Concert Visca el pasodoble! Societat Musical l’Altet.